Ana sayfa Yabancı Dizi The Affair 5. sezon tarihi belli oldu… Final sezonunda trajik sonlar yaşanacak!

The Affair 5. sezon tarihi belli oldu… Final sezonunda trajik sonlar yaşanacak!

tarafından zk zk

Dünyaca ünlü dizi The Affair, final sezonuyla 25 Ağustos’ta Foxlife Türkiye’de yayına başlıyor.

En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre ödülü alan ve merakla yeni sezonu beklenen dizinin final sezonu olan 5. sezonda, karakterler, geleceklerini şekillendirmek için geçmişleriyle yüzleşmeleri gerektiğini anlıyorlar.

Dominic West, Maura Tierney, Sanaa Lathan, Julia Goldani Telles ve Jadon Sand, yeni sezonda da dizide oynamaya devam ediyor.

Showtime’da yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda yeni isimler de var. Anna Paquin, dizide Alison ve Cole’un kızları Joanie Lockhart’a hayat verecek. Joanie, annesinin ölümünün ardında yatan gerçeği araştırmak üzere Montauk’a gitmeye hazırlanıyor.

The Affair, işlenen bir suçun ardından yeniden bir araya gelen karakterleri takip ediyor. Dördüncü sezonda Noah, Helen, Alison ve Cole birbirlerine yabancılaşmaya ve başladıkları noktadan iyice uzaklaşmaya devam ettiler. Yeni sezon, yeni başlangıçlara ve trajik sonlara ev sahipliği yapacak.

Sarah Treem ve Hagai Levi’nin yarattığı dizinin başlıca rollerinde Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney ve Joshua Jackson rol alıyor. Yeni sezonun oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Claes Bang de eklenmişti.

X-Men evreninde Rogue karakterine hayat veren Paquin ekranda True Blood ile sükse yapmıştı.

Kadın erkek ilişkilerini iki tarafın da perspektifinden bakmaya odaklanan dizi, Alisone ve Noah adındaki iki insan üzerinden hem evlilik meselesini hem de ikili ilişkilerin varoluşçu sorunlarını ön plana almayı hedefliyor.