Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin rol aldığı dizi sayesinde bir hayalini de gerçekleştirdi!

Kerem Bürsin rol aldığı dizi sayesinde bir hayalini de gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Kerem Bürsin küçüklüğünden bu yana kurduğu bir hayalini gerçekleştirdi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz ayında BluTV’de yayınlanan Türkiye’nin ilk Vampir dizisi olarak öne çıkan Yaşamayanlar büyük dikkat çekmişti.

Dizinin ciddi şekilde eleştirilmesi ve birçok otorite tarafından beğenilmemesine rağmen, iyi bir deneyim olduğu da bir gerçekti.

Dizide Dmitry rolünü ünlü isim Kerem Bürsin canlandırdı. Aslında bu karar Bürsin’in küçüklükten bu yana içindeki bir hayalin de gerçek olmasını sağladı.

Vampir hikayesi biraz fantastik bir hikayeydi. Bu fantastik dünyanın günümüz dünyasına uyarlanması olarak göze çarptı.

Kerem Bürsin rol aldığı dizi sayesinde bir hayalini de gerçekleştirdi! 7

Kerem Bürsin neden dizinin ulusal bir kanalda yayınlanmadığı konusunda şöyle konuştu:

“Yerli bir vampir dizisinin ulusal bir kanalda anlatılmasının zor olacağına değinen Kerem Bürsin, “Bu kalitede bir şey çekemezsin. Biz bazen 1 gün 1 sahne çekiyorduk. 3 saat boyunca o sahneyi çekiyorduk.”.

Kerem Bürsin, küçüklüğünden bu yana hep vampir olmak istediği itirafını yaptı.

Bürsin, “Küçükken hayalimdi. Keşke böyle bir şeyde oynasam diye. Vampir fanıyım. Böle bir fırsat gelince, biraz bencil karar oldu, öyle bir deneyimim olsun istedim. Vampiri canlandırmak o psikolojiye girmek heyecanlandırdı beni. Kariyerime ne yapar bilmiyorum ama renklendirdi” açıklamasında bulundu.

İnsanların hayal güçlerini kullanarak sürreal şeyler yapabileceklerini anlatan Kerem Bürsin, “Olayımız da o hayal kurmak ve o hayalleri yansıtmak, insanlarla paylaşmak” dedi.

İşte Kerem Bürsin’in açıklamaları: