Ana sayfa Yabancı Dizi The Handmaid’s Tale 3. sezon ilk 3 bölümüyle BluTV’de

The Handmaid’s Tale 3. sezon ilk 3 bölümüyle BluTV’de

tarafından ker_def

İşte 2017’nin en çok ses getiren dizisi: 8 dalda Emmy ve 2 dalda Altın Küre ödüllü “The Handmaid’s Tale”… Beğeni toplayan dizi, tüm sezonları ve 6 Haziran’da yayında olacak 3. sezon ilk 3 bölümüyle, sadece BluTV’de.

Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan “Damızlık Kızın Öyküsü” isimli romanından uyarlanan drama dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor.

Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred (Elisabeth Moss) son kalan doğurgan kadınlardandır ve Komutan’ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu harap edilmiş dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmıştır. Gilead’daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, evcil Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasında gidip gelmektedir. Offred’in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.