Ana sayfa Dizi İzle TİM’i şoke eden an! Gerçekten öldü mü? Söz 82. bölüm

TİM’i şoke eden an! Gerçekten öldü mü? Söz 82. bölüm

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Söz dizisinin 82. bölümünde, Erdem komutanı kurtarmak isteyen TİM, çok kritik bir süreç yaşadı.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya ve Görkem Sevindik’in oynadıkları dizide Dragan ile değiş tokuş yapacakları Erdem komutana bir şey olmaması için çok dikkatli davranan TİM, bir anda çatışmanın ortasında kaldı!

Karşılıklı silahlar ateşlenirken Erdem Komutan, TİM’in tarafına geçmeyi başardı.

Bir süre devam eden çatışma durunca, Dragan’ın yerde hareketsiz yattığı görüldü.

Herkesin şaşkınlıkla bakakaldığı o anlarda Dragan’ın vurulduğu anlaşıldı. Öldüğü sanılıyor ama bir şekilde yaralı kurtulacak mı, yeni bölümde izleyeceğiz…

82. bölüme damgasını vuran o sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

82. bölümde neler oldu?

Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için Yavuz önderliğinde harekete geçer.

Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer.

Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir.

Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister.

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem’i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.