Ana sayfa Dizi Haberleri Timur Acar’ın dizi sektöründeki krize ilginç yorumu: Herkes bir gün ünlü olacak!

Timur Acar’ın dizi sektöründeki krize ilginç yorumu: Herkes bir gün ünlü olacak!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Timur Acar, dizilerde şu sıra yok ama Kapı isimli filmiyle gündemde. Genelde komedi ağırlıklı dizilerde gördüğümüz Timur Acar, dizi sektöründe yaşanan zor süreçle ilgili, alternatif alanları işaret etti.

Milliyet gazetesine bir röportaj veren Timur Acar, 12 Nisan’da vizyona girecek ‘Kapı’ filminden bahsetti.

Başrolü Kadir İnanır ve Vahide Perçin’le paylaşan Acar “Keyifli bir deneyim oldu” diyen konuştu.

Bu arada dizi sektörü ile ilgili soruları da yanıtlayan ünlü oyuncu, büyük iddialarla gelip bir kaç bölüm sonra biten dizilerle girilene zor süreç için şöyle konuştu:

“Biriken bir süreç aslında, devamlı sorunları olan bir sektör bizimkisi. Bakalım, izleyip göreceğiz. Netflix gibi değişik platformlar var artık. Herkes bir gün gelecek ve ünlü olacak diye düşünüyorum. “Abi sizin işiniz çok zor”lar bitti.”

Acar, genel olarak komedi ağırlıklı projelerde güldüren adam olarak yer almasıyla ilgili olarak bu rolün üzerine yapışıp yapışmadığı sorusuna da şu yanıtı veriyor:

“O ‘yapışma’ durumu devam ediyor. İnsanlar sizi bir rolde sevdiğinde, genelde hep o şekilde görmek istiyor. Biz de değişik yelpazelerde işler yapmak niyetindeyiz. Her zaman sevimli çocuk, eğlendirecek diye bir şey yok.
Bazen ters köşe işler yapmak istiyorum. Komedi, dram ve diğer türler… Bir tarafında kalmak üzücü olurdu.” (Milliyet)