Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç Söz dizisine böyle veda etti!

Burak Sevinç Söz dizisine böyle veda etti!

tarafından ker_def

Star TV’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen askeri dizisi ‘Söz’ün kadrosundan geçtiğimiz hafta ayrılan oyuncu Burak Sevinç yayınlandığı mesajla diziye veda etti.

Canlandırdığı Fethi karakterinin şehit olmasıyla diziden ayrılan ve izleyicileri üzen Burak Sevinç sosyal medya hesabından yaptığı ard arda yaptığı paylaşımlarla tüm ekip arkadaşları ve izleyicilere teşekkür etti.

Burak Sevinç Avcı karakterine özel olarak hazırlanan veda klibini de sosyal medya hesabından paylaştı.

İzleyenler dizi ekibi ve Burak Sevinç’ten bir veda paylaşımı gelene kadar bu ayrılığa inanmak istemiyordu. O nedenle bu paylaşımlara yorumları da “Tüm umudumuzu kırdınız” oldu.

Burak Sevinç mesajında şu cümlelere yer verdi:

Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hem üzgün hem çok mutluyum; böylesine muhteşem bir ekiple 75 bölüm boyunca çalışma imkanı bulduğum için. En üst birimden en alt birime kadar herkese çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki… ?Yolunuz açık olsun canlar, yolumuz açık olsun, sizleri çok seviyorum

Burak Sevinç Söz dizisine böyle veda etti! 9

Yine Tims&B şirketinin yapımcılığını yapacağı ‘Leke’ dizisiyle ekrana döneceği konuşulan oyuncunun hem yeni projesi hem hem de yokluğunun Söz dizisini nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

Burak Sevinç Söz dizisine böyle veda etti! 10

Burak Sevinç dizide nişanlısı Eylem’i canlandıran partneri Meriç Aral’ın da resmini paylaşarak ona da teşekkür mesajını iletti.

Burak Sevinç Söz dizisine böyle veda etti! 11