Ana sayfa Dizi Haberleri Tiyatrodan dizi setine! Mehmet Özgür’ün kız kardeşi Hasibe Özgür Kırmızı Kamyon dizisinde!

Tiyatrodan dizi setine! Mehmet Özgür’ün kız kardeşi Hasibe Özgür Kırmızı Kamyon dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mehmet Özgür’ün kariyeri başarılarla dolu.Göz önünde bir oyuncu ve canlandırdığı her rolü de büyük başarı ile sergiliyor… 2000’li yılların başından itibaren dizlerde yer almaya başlayan Mehmet Özgür, Suskunlar’da İrfan olarak dikkat çekmişti. Muhteşem Yüzyıl’da Lütfi Paşa, Söz dizisinde Agah, Vuslat’ta Salih’i canlandırdı ve şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu’da Nizamülmülk karakterine hayat veriyor.

Mehmet Özgür gibi kız kardeşi de oyunculuk yapıyor. Ancak Hasibe Özgür, tiyatroda birçok rolde yer aldı. 2018 yılında da en iyi kadın oyuncu seçildi. Hasibe Özgür’ü dizi hayranları pek de tanımıyor. Ancak başarılı oyuncu, Show TV ekranında yeni bir diziye başlıyor.

Antalya Şehir Tiyatroları’nda rol alan ve güçlü performanslar sergileyen Hasibe Özgür, önümüzdeki günlerde Show TV’de başlayacak olan Kırmızı Kamyon isimli yeni dizinin kadrosuna katıldı. Dizide itfaiyecilerin göze aldığı fedakarlıkların göz doldurduğu tanıtımda aksiyon dolu sahneler heyecanlı ve temposu yüksek bir hikaye anlatılıyor.

Tiyatrodan dizi setine! Mehmet Özgür'ün kız kardeşi Hasibe Özgür Kırmızı Kamyon dizisinde! 7

1974 Antalya doğumlu Hasibe Özgür, güçlü isimlerle birlikte aynı sette olacak. Dizinin kadrosunda bulunan oyuncular şöyle: Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu.”