Ana sayfa Dizi İzle Emanet 21 Ocak Perşembe 99. Bölüm Fragmanı İzle

Emanet 21 Ocak Perşembe 99. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında 7 Eylül tarihinde başladığından bu yana güçlü bir hikaye ve etkili oyunculuk performansları ile izleyici karşısına çıkan Emanet dizisi, şimdiye kadar iyi sonuçlar aldı. Reytingleri Kanal 7 için gayet iyi olan dizinin 98 bölümü geride kaldı. Emanet dizisinin 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 99.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü her hafta içi ekrana geliyor ve her yeni bölümde de heyecan yüksek oluyor. Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir aşk masalı olan Emanet’in 99. bölümünde de etkili sahneler var. Emanet 99. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Sosyal hizmetler görevlisinin konağa gelişi, büyük bir soruna yola açacaktır. Yaman ve Seher, görevlileri ikna etmeye çalışır ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. İbrahim’e yardım etmek isteyen Ali ve Kiraz arasındaki yakınlık, onları gören herkesin dikkatini çekmeye başlar.

Genel Hikaye: Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.