Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Mendi çok çalıştı, ortaya işkolik ve çok mutsuz Selim Kutlusay çıktı!

Tolga Mendi çok çalıştı, ortaya işkolik ve çok mutsuz Selim Kutlusay çıktı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’da Selim Kutlusay karakterini genç yıldız Tolga Mendi canlandıracak. Acı Aşk dizisindeki Haydar karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Tolga Mendi, Yeni Gelin isimli dizide Hazar karakteri ile yeteneğini kanıtlamıştı. Şimdi ise ünlü oyuncuyu Star TV’nin yeni gençlik dizisinde Özge Yağız ile birlikte başrolde izleyeceğiz.

“Kutlusay Ailesinin veliahtı!” Selim Kutlusay işte bu sözlerle tanımlanıyor! Oysa bu şaşalı hayatın içinde Selim; 13 yaşında annesini kaybetmiş, işkolik babası tarafından başarısı sık sık sorgulanan, okul hayatını boş vermiş bir genç… Çok zengin, çok ünlü ve çok mutsuz… Selim Kutlusay’a, hayat veren Tolga Mendi, aylardır bu karakter için çalışıyor.

Tolga Mendi çok çalıştı, ortaya işkolik ve çok mutsuz Selim Kutlusay çıktı! 8

‘Sol Yanım’ projesini okuduğu ilk günden beri proje için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Tolga Mendi, dizi ve karakter hakkında şunları söyledi:

“Çekim süreci boyunca Selim gibi düşünüp Selim gibi davranmaya çalıştım. Normal hayatımda bile ‘Selim burada nasıl davranırdı’ diye düşündüğüm zamanlar oluyordu. Kamera önüne geçene kadar Selim’le çok zaman geçirdik. Yüzme ve basketbol sahneleri için günlerce antrenman yaptım. Fitness zaten hayatımın bir parçası ama Selim için biraz daha fazla yüklenmiş olabilirim.”

Tolga Mendi çok çalıştı, ortaya işkolik ve çok mutsuz Selim Kutlusay çıktı! 9

Genç oyuncu her daim kendini geliştirmeye çalıştığını ifade ederek “Oyunculuğum ve içsel yolculuğum için çeşitli meditasyonlar ve nefes eğitimleri aldım. Set aralarında sahne öncesi yaptığım meditasyonlar, minik ritüellerim vardır” şeklinde konuştu.

Tolga Mendi’nin aylardır adeta arkadaş olduğu, genç kızların sevgilisi ‘Selim Kutlusay’, Sol Yanım dizisi ile çok yakında STAR TV ekranında olacak.