Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel kendisine yeni bir misyon edindi!

Bergüzar Korel kendisine yeni bir misyon edindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, instagram üzerinden ilk canlı yayınını yaptı ve çok önemli bir konuya değindi. 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısı ile önemli bilgilerin verildiği bir yayın yapan ünlü oyuncu, Prof. Dr. Oğuzhan Deyneli ile şeker hastalığı üzerine önemli bir sohbet gerçekleştirdi.

Vatanım Sensin dizisinde Azize karakterini canlandırdıktan sonra, tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar’ı sahnelemeye başlayan ünlü oyuncu, Mart ayında oğlu Han’ın doğumu nedeniyle bir süre sahnelere çıkamadı. Pandemi sürecinde sosyal medya hesabından takipçilerini bilgilendirici mesajlar paylaşan ünlü oyuncu, şimdi de kendisine yeni bir misyon edindi.

Önemli günlerde, önemli konuları instagram’da canlı yayınlayarak yaparak takipçilerine ulaşmaya başlayan Bergüzar Korel, ilk canlı yayınını da şeker hastalığı üzerine yaptı.

14 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen canlı yayına birçok takipçi katılırken, kendisi de bir diyabet hastası olan Prof. Dr. Oğuzhan Deyneli, izleyenlere önemli bilgiler sundu.

Korel’in takipçileri ise yorumlarında çok önemli konulara değindiği için mutlu olduklarını ve bu yayınların devam etmesini dilediklerini belirttiler.

İşte Bergüzar Korel’in instagram üzerindeki ilk canlı yayını ve şeker hastalığı ile ilgili önemli detaylar: