Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş, Arıza dizisi hayranlarına büyük sürpriz yaşattı!

Tolga Sarıtaş, Arıza dizisi hayranlarına büyük sürpriz yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları Arıza dizisi hayranları için özlemle beklenen bir gün oldu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin mükemmel uyumu ile taçlandırdıkları Arıza dizisi, hikayesiyle de izleyicileri kendisine çekmeyi başardı… Dizinin 9. bölümü dün akşam ekrana geldi. İzleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu.

Tolga Sarıtaş, dizinin fragmanlarında kısa bir bölümü yayınlanan şarkı söylediği anlarla heyecanı artırmıştı. Oyuncu, Ahmet Kaya’nın şarkısını seslendirdiği 9.bölümün yayınlandığı sırada, birçok izleyici performansını çok merak etti. Sosyal medyaya düşen yorumlara bakılır ise Tolga Sarıtaş, şarkı performansıyla da büyük alkış aldı.

“Oyunculuk, şarkıcılık, karizmatiklik, her şey var adamda” diye yorum bırakan Arıza hayranları, Sarıtaş’ın sesini de çok beğendiklerini ve dizide zaman zaman böyle sürprizler yapılmasını istediklerini belirten yorumlar yaptı.

“Oynadığı rolün hakkını veren oyuncuları çok seviyorum. A.Rıza rolü de çok yakışmış” diye mesaj bırakan dizinin takipçileri, Tolga Sarıtaş’ın insanın içine işleyen bir yorum ile şarkıcılığına da geçer not verdi…

İşte dizi hayranlarını mest eden o anlar: