Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman, biraz da Hande Erçel yüzünden daha seçici olmak zorunda!

Tolgahan Sayışman, biraz da Hande Erçel yüzünden daha seçici olmak zorunda!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Birçok dizi ve film teklifi aldığını da belirten Tolgahan Sayışman, “Gelen senaryoları okuyorum. Henüz netleşen bir şey yok, acele etmiyorum” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı gibi Tolgahan Sayışman, 2018-19 sezonuna Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisi ile iddialı bir başlangıç yapmıştı.

Dizide Hande Erçel ile başrolü paylaşan oyuncu, hem senaryo sıkıntıları hem de Erçel’in oyunculuğuyla ilgili sorunlar nedeniyle dizinin erken final yapmasının üzüntüsünü yaşamıştı.

Hatta dizinin bazı oyuncuları yaptıkları açıklamalarda Erçel’in hatalı bir seçim olduğunu ve dizinin bitmesinde önemli bir rolü bulunduğunu söylemişti.

Tolgahan Sayışman’ın başroldeki arkadaşı Hande Erçel ile ilgili eleştirilerde onu yeterince savunmaması da dikkat çekmişti.

SİYAH İNCİ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Tolgahan Sayışman, biraz da Hande Erçel yüzünden daha seçici olmak zorunda! 7

Sütten ağzı yanan Tolgahan Sayışman, yoğurdu üfleyerek yiyor desek şu anki durumunu en iyi şekilde özetlemiş oluruz.

Zira bundan sonra sadece senaryoya değil, birlikte rol alacağı hem başrol hem de yan rollerdeki isimlere de dikkat etmesi gerekecek.

Sayışman’ın kariyer basamaklarını daha güçlü adımlarla çıkabilmesi için her ayrıntıya dikkat etmesi artık şart.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun yaşadığı büyük felaketin de etkisiyle, artık tüm oyuncuların yeni projeler konusunda ince eleyip sık dokuyacağı bir sürece gireceğiz.

Tolgahan Sayışman da işte bu tür nedenlerle acele etmiyor ve senaryoları okumaya devam ediyor.