Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman ile Emir Özyakışır’ın enerjisi Şampiyon’a güç veriyor!

Tolgahan Sayışman ile Emir Özyakışır’ın enerjisi Şampiyon’a güç veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emir Özyakışır, 2 yıl önce Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Ali’nin küçüklük halini canlandırmıştı. Ardından geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde Can olarak çok beğenildi. Şimdilerde ise TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon dizisinde Güneş karakterini canlandırıyor.Dizide babası Fırat Bölükbaşı’nı oynayan Tolgahan Sayışman ile Emir Özyakışır arasında ayrı bir sevgi bağı var. Yeni baba olan Tolgahan Sayışman, Özyakışır’a sıcak davranışları ile dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından minik partneri ile pozunu paylaştı ve aralarındaki enerjiyi ve güçlü iletişimi sergiledi.

Tolgahan Sayışman, aşağıdaki fotoğrafı paylaştı ve “Kafkas’in ufuklarına bir Güneş gibi doğan çocuk. Tolgahan abinin aldığı çikolatalar feda olsun sana Şampiyon” diye yazdı.

Tolgahan Sayışman ile Emir Özyakışır'ın enerjisi Şampiyon'a güç veriyor! 8

Şampiyon dizisi, 12 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini aldı. İzleyenler büyük keyif aldıklarını belirtiyor. Sayışman’ın hayranları da müthiş bir dizinin geldiğini yazmakta.

Ancak reyting sonuçları Şampiyon dizisi için pek de beklenildiği gibi gelmedi.Dizinin reytinglerinin önümüzdeki haftalardan itibaren daha da artması bekleniyor.

Müzik insanı Ercan Saatçi de Tolgahan Sayışman’a mesajıyla destek verdi.

Tolgahan Sayışman ile Emir Özyakışır'ın enerjisi Şampiyon'a güç veriyor! 9