Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisindeki korona önlemlerini anlattı!

Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisindeki korona önlemlerini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, saç tıraşı için kuaföre gitti ve karşısında birçok kamera gördü ve bu duruma da bir hayli şaşırdı. Ünlü oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan şu süreçten en kısa sürede kurtulmayı diledi. Şampiyon dizisinin çekimleri başlamıştı, oyuncu, pandemi nedeniyle alınan önlemleri de anlattı.

Yeni normale alışmaya başladığını belirten oyuncu maskesiyle sokağa çıktı ve sosyal mesafeye de dikkat etti. Sayışman, “Çok dışarıya çıkmıyorum, gerçekten çok nadir.İş haricinde çıkmıyorum. Diziye başladığım gün geldim. Bu ikinci… 10 gün önce çekimlere başladık” diye konuştu.

Şampiyon dizisinin çekimlerinin başladığını hatırlatan Tolgahan Sayışman, dizi çekimleri dışında başka bir yere gitmediğini söyledi. Sayışman, eve gittiği zaman bütün kıyafetlerini çıkarttığını, duşta uzun süre kaldığını ve elini de sık sık yıkadığını anlattı.

Almeda Abazi ile evli olan oyuncu, “Ufaktan bir tedirginlik yaşıyorsun ama sonra insan alışıyor. Şimdi sette çalışıyoruz. Sette de bütün önlemler alındı. Dezenfektan, kolonya… Ülke olarak maşallah maske ve kolonya ile yendin” açıklamasını yaptı.

Sette normal çekim sürelerinden daha kısa kaldıklarının altını çizen ünlü oyuncu, “Mesafeye uygun şartlarda çekimler gerçekleştiriyoruz. Bütün oyuncu arkadaşlarımız kendimize çok dikkat ediyoruz. Süreç içerisinde sürekli kontroldeyiz” şeklinde konuştu.

Yakın temas istenen boks sahneleri için de bazı önlemler alındığını, uygun şartlarda çekileceğini anlatan Tolgahan Sayışman, bu sahnelere seyirci alınmayacağını belirtti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.