Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez final yaptıktan sonra Keremcem’de büyük değişim!

Kimse Bilmez final yaptıktan sonra Keremcem’de büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem, kariyerinde oyunculuk ile şarkıcılığın aynı dönemde başladığını anlattı.Şu aralar ihmal ettiğini düşündüğü şarkıcılık yönüne ağırlık veren Keremcem, en son atv ekranında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Ali Hüroğlu karakteri ile ekranda yer almıştı.

Müzik çalışmalarına devam edeceğini aktaran oyuncu,”İkisi beraber güzel gidiyor. Biraz müziği ihmal ettiğimi fark ettim. Çuvalımda olan, hard diskimde olan şarkılarımı yavaş yavaş yayınlamaya başladım” diye konuştu.

Röportajında youtube’da açtığı kanalından da bahseden oyuncu, “Şarkılarımı kendi youtube kanalımda yayınlıyorum, bu arada. Takip edenler bilir, bundan sonra da böyle olacak.Çünkü müzik paylaşıldıkça güzelleşiyor. Bunun da en güzel yolu, kendi kanalınızın olması gibi geldi. O yüzden de şarkıların devamı gelecek” diye konuştu.

Sevdiğimiz insanları her gün hatırlamanın önemli olduğuna değinen oyuncu,14 Şubat gibi günlere özel bir önem vermediğini de ifade etti. Röportajı videoda bulabilirsiniz.