Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman yeni dizisi için ailesinden uzak kalacak!

Tolgahan Sayışman yeni dizisi için ailesinden uzak kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 2017 yılında Siyah İnci ve 2018 yılında da Bir Umut Yeter isimli dizilerde yaşadığı büyük hayal kırıklığının ardından 2019-2020 sezonunda Şampiyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Oyuncu, büyük emek verdiği Şampiyon dizisinde şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı karakterine hayat verdi. Dizinin reytingleri tatmin edici olmasa da, özel bir hayran kitlesi tarafından çok beğenildi. TRT1 ekranında 3 bölüm sonra final yapacak olan Şampiyon dizisinin çekimleri de tamamlanmak üzere.

Tolgahan Sayışman, çekimler biter bitmez ailesi ile birlikte tatile çıkacak. Oyuncu, yeni sezonda ise farklı bir karakter ile yeniden ekranda boy gösterecek.

Tims&B Production tarafından titizlikle hazırlanmakta olan Şeref Sözü isimli diziden gelen başrol teklifini kabul eden ünlü oyuncu, yeni dizisi için önümüzdeki dönemde ailesinden uzak kalacak.

Şeref Sözü dizisinin çekimlerinin İzmir’de yapılacağı ortaya çıktı. Ekip hazırlıkları sürdürüyor ve çekimlerin ne zaman başlayacağı ise henüz netleşmedi.