Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecan ile beklenen iki yeni dizi; İnce Memed ve Kazara Aşk

Heyecan ile beklenen iki yeni dizi; İnce Memed ve Kazara Aşk

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pandemi süreci dizilerin öneminin daha iyi anlaşılmasını sağladı. Kanallar ne yaptıysa dizilerin yerini tutmadı. Birçok yapım çekilemeyince de izleyicilerini farklı platformlara kaptıran ana akım televizyon kanalları yeni dizileriyle yeni sezonda daha güçlü dönmenin hesabını yapıyor.

Birçok yeni dizi projesi hazırlığı sürüyor. Bunlardan iki tanesi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Star TV için yeni bir dizi hazırlığı bulunuyor… Koliba Film tarafından üzerinde çalışılan yeni dizinin ismi Kazara Aşk…

Bir diğer önemli dizi hazırlığı ise Gold Film tarafından yapılmakta… Bay Yanlış dizisi ile Fox TV ekranında yer almakta olan Gold Film, İnce Memed isimli projeye eğildi.

Dizinin üzerinde titizlikle durulduğu gelen ilk bilgiler arasında. İnce Memed, bilindiği üzere 1955 ile 1987 arasında Yaşar Kemal’in yazdığı ve dört ciltten oluşan roman serisinin ismi.

Dizinin bu roman ile ilgisinin olup olmadığı sosyal medyada merak konusu oldu. Bilinenler Gold Film’in romanın aslına uygun şekilde diziye uyarlanması için büyük bir çalışma içinde olduğu… Ancak başka detay da bulunmuyor.