Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi olay olay olay! Yok böyle büyük başarı!

Sen Çal Kapımı dizisi olay olay olay! Yok böyle büyük başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı, yaz sezonunun en başarılı yapımı olduğunu her alanda kanıtlıyor… Reytinglerde 7-8 bandını tutturan dizi, sosyal medyada da milyonlarca kişi tarafından konuşuluyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin bir başka başarısı ise yayınlanan fragmanlara gösterilen ilgi ile ortaya çıkmakta… 29 Temmuz Çarşamba günü dizinin 4. bölümü için toplam 3 fragman yayınlandı. Bu 3 fragman da hem Fox TV hem de Sen Çal Kapımı isimli youtube hesaplarında paylaşıldı.

Diğer sosyal ağları bir kenara bırakırsak, sadece Youtube ortamında dizinin fragmanlarının toplam 5 gün içinde izlenme sayısı şaşkınlık yaşatıyor… Fox TV youtube kanalında 5.1 milyonun üzerinde bir izlenme elde edildi.

Yukarıdaki resimde Fox TV kanalında yayınlanan 3 fragmanın izlenme sayılarını görebilirsiniz…
Ancak dizi için açılan kanalda ise izlenme sayıları adeta patlama yaptı…

Sen Çal Kapımı isimli youtube kanalında 4. bölümden yayınlanan fragmanların toplam izlenme sayısı 10.5 milyonun üzerine çıktı. Yani toplamda sadece youtube ortamında 4. bölüm için yayınlanan fragmanlar 5 gün içinde 15.6 milyondan fazla izlenme elde etti.

blank

Bu kadar büyük ve yoğun bir ilgiyi daha önce çok az dizi elde edebildi. Bir yaz dizisi için çok önmeli bir başarı olarak bu sayılar kayıtlara geçti.

Sen Çal Kapımı dizisi, izleyicileri çok etkiledi ve Kerem Bürsin – Hande Erçel uyumu da tuttu. İşte bunun sonucu olarak da dizi, hikayesi eleştirilse bile izlenme konusunda büyük kitleleri peşinde koşturuyor. Bakalım dizinin bu akşam (29 Temmuz 2020) ekrana gelecek olan 4. bölümünün reytingleri nasıl olacak? Bu izlenme sayılarından sonra çok iyi reytinglerin gelmesi bekleniyor.