Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’a DM’den yazıp bakın ne yolluyorlar!

Tolgahan Sayışman’a DM’den yazıp bakın ne yolluyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Şampiyon dizisiyle artık Pazar akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Tolgahan Sayışman, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, samimi sözleriyle dikkat çekti.

“Tolgahan olmak sana avantaj sağlıyor mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan ünlü oyuncu, “Tolgahan Sayışman olmanın avantajları olduğu kadar, dezavantajları da oluyor. Çünkü karşınızdaki tarafın samimiyetini çok fazla ölçemiyorsunuz. Ben artık çok alıştım, baktığım zaman tanıyabiliyorum birçok insanı, ne istediğini… Ama avantaj sağlıyor mu, sağladığı oluyor açıkçası. Normalde ulaşamayacağınız, çözemeyeceğiniz birçok konuyu çözme bu şekilde çözebiliyorsunuz” diye konuştu.

“Kainat güzeli seçilmiş bir kadınla evlendim” diyerek eşi Almeda Abazi’yi işaret eden Sayışman, ünlü olmanın da bu noktada faydasını gördüğünü ifade etti.

Büyük konuşmamak gerektiğini, hayatın bunu insana her zaman yedireceğini anlatan Sayışman, hayata karşı hep mütevazi olunması gerektiğine değindi.

Cildini koruma konusunda eşinin yaptığı maskeleri kullandığını ve kendini bu noktada ona bıraktığını anlatan ünlü oyuncu, evlendikten sonra daha çok dikkat ettiğini anlattı.

13 yaşındayken Tenis Eskrim Dağcılık kulübünde şampiyon olduğunu ve bundan çok gurur duyduğunu söyleyen oyuncu, birincilik madalyası ile eve gittiğinde ailesinin çok mutlu olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada çok meşgul olmadığını, DM’den gelen mesajlara da bakmadığını ifade eden Tolgahan Sayışman, baktığı zaman da ya beğeni ifadeleri gördüğünü ya da iban numarası atıldığını belirtti.

Sayışman, “Hesap numarası atanlar var, iban. Eskiden bir hastalığımız var,bir şeyimiz var. Ben çok yardımseven birisiyim.Basına yansıyan ya da yansımayan yansımayan ölçüde yapmaya çalışan birisiyim. Iban atmış direkt, al bunu yolla parayı gibi” şeklinde konuştu.

Aile kökeni ile ilgili daha önce vermediği detaylardan bahseden Tolgahan Sayışman, baba tarafının Arnavut göçmeni olduğunu, mübadele ile İzmir’e dedelerinin yerleştiğini anlattı.

Tolgahan Sayışman’ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: