Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, hala Covid-19 olmadığı için şaşırıyordu! Ama nihayet o da oldu!

Burcu Özberk, hala Covid-19 olmadığı için şaşırıyordu! Ama nihayet o da oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Başarılı oyuncu Burcu Özberk, en son dizisi Aşk Mantık İntikam sona erdikten sonra tatiline devam ediyor. Ancak yeni projeler için de görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Burcu Özberk bu arada Covid’e yakalandı.

Burcu Özberk son dönemin en sevilen oyuncularından biri. Afili Aşk’la yaptığı büyük çıkışın ardından rol aldığı Çocukluk dizisi reytinglerde kötü sonuç alan Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam ile muhteşem bir deri dönüş yapmıştı. Burcu Özberk, başrolünü İlhan Şen’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam’ın sona ermesinin ardından tatile girmişti.

Tatiline hala devam eden ama bir yandan da yeni projeler için görüşmelerini sürdüren Burcu Özberk Covid’e yakalandığı sosyal medya hesabından duyurdu. Burcu Özberk Twitter’da yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Hiç Corona’ya yakalanmadım diye şaşırıyordum :) Testim pozitif çıktı… Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış. Kendinize dikkat edin.”

Burcu Özberk, hala Covid-19 olmadığı için şaşırıyordu! Ama nihayet o da oldu! 7

Burcu Özberk’in bu paylaşımı üzerine hayranları ünlü oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu. Hayranları Burcu Özberk’e geçmiş olsun diledi ve bir an önce iyileşmesi için tavsiyelerde bulundu. Burcu Özberk’in bu paylaşımı yüzlerce yorum aldı.

Bu arada Burcu Özberk tatil sonraki ilk projesini belirledi. Başarılı oyuncu, Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olacak Rüyanda Görürsün isimli filmde başrolü Murat Boz ile paylaşacak. Rüyanda Görürsün’ün çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Konusu sır gibi saklanan filmin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok.

Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Özberk ile son dönemde rol aldığı yapımlarla oyunculuktaki rüştünü de ispatlayan şarkıcı Murat Boz’un partner olacağının haberi, ikilinin hayranları arasında heyecan yarattı. Murat Boz halen Netflix’te yayınlanan ve başrolünü Tuba Büyüküstün’le paylaştığı Zeytin Ağacı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor.