Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisi şanssızlığı!

Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisi şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, 12 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan Şampiyon dizisinde şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı karakteri ile ekrana dönüş yaptı.

8 aydır çalışmalarını sürdüren Sayışman, hem dövüş eğitimleri aldı hem fittness çalışmaları yaptı hem de özel bir diyet programı ile vücudunu bir boksörün vücuduna benzetti.

Oyuncu, dizinin ilk bölümünün yayınlandığı gala gecesinde ise büyük bir talihsizlik yaşayarak, rahatsızlandı. Buna rağmen basına röportaj veren ve ayakta durmaya gayret eden Tolgahan Sayışman’ın o anları objektiflere yansıdı.

Tolgahan Sayışman'ın Şampiyon dizisi şanssızlığı! 7

Sayışman, basına yaptığı açıklamada ise dizi hakkında şöyle konuştu: “Büyük bir emek var, bütün dizilerde çok büyük bir emek var. Bu dizi çok güçlü bir dramanın yanında fiziki performansları da çok ön planlara çıkartan bir dizi olduğu için, ön hazırlık süreci de çok uzun sürede çıktı. Yönetmenimiz, bütün set ekibimiz, oyuncularımız çok güzel bir kadro ile çalışıyorum. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Hepsine huzurlarınızda bir daha teşekkür ediyorum. Çok güzel iş çıktığını düşünüyorum ve çok kuvvetli bir dramın geldiğini söylüyorum. İnşallah güzel, insanların beğenisini kazanan bir iş olur.”