Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın yeni dizisi Şeref Sözü’nün çekimleri başladı… İşte oyuncu kadrosu…

Tolgahan Sayışman’ın yeni dizisi Şeref Sözü’nün çekimleri başladı… İşte oyuncu kadrosu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında yeni sezon için kanalların dizi hazırlıkları son hız devam ediyor. Diziler birer birer sete çıktı ve çekimler başladı. Yeni sezonda, bir önceki sezonda gelen dizilerin yanı sıra yepyeni ve sürpriz dizilerle, sevilen isimlerin başrolünde olduğu projeler geliyor. Bu dizilerden birisi de Şeref Sözü dizisi…

Show TV, yeni sezon için iddialı hazırlanan kanallardan. Varolan dizilerinin yanında yeni diziler de yayınlanaca. Tolgahan Sayışman’ın başrolünde oynayacağı Şeref Sözü dizisinin çekimlerinin başladığı da ortaya çıktı. Bilindiği gibi Tolgahan Sayışman, TRT’Nin Şampiyon dizisinde oynuyordu. Dizisi henüz yeni final yapan oyuncu, hayranlarını fazla bekletmeden yeni diziyle ekrana dönüyor.

Yapımcılığını Tims&B’nin üstlendiği dizinin hikayesi İzmir’de başlayacak. Tolgahan Sayışman’ın annesini Bergüzar Korel’in Oyuncu annesi Hülya Darcan oynuyor. Darcan, Diriliş Ertuğrul’da Hayme Ana karakterini oynuyordu. Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini yaptığı dizide genç bir oyuncu da dikkat çekecek.

Mayıs Kraliçesi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde oynayan genç oyuncu Sude Zülal Güler de Şeref Sözü dizisinde oynuyor. Dizi, Tolgahan Sayışman’ın hayranlarının merakla beklediği bir yapım. İzmir’de başlayan hikayenin İstanbul’a taşınıp taşınmayacağını ise zaman gösterecek.

Çekimleri bugün başlayan dizinin hikayesini ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, ilk çekim gününden aşağıdaki fotoğrafı paylaştı: