Ana sayfa Sosyal Medya Ne kadar da şirin… İşte Çukur’un Cumali’si Necip Memili’nin minik kızı Asya…

Ne kadar da şirin… İşte Çukur’un Cumali’si Necip Memili’nin minik kızı Asya…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisine Cumali karakteriyle katılmasının ardından, oynadığı karakteri fenomen haline dönüştüren Necip Memili, geçtiğimiz ay baba olmuştu. Her oynadığı dizide başarılı performansıyla dikkatleri çeken Necip Memili, Çukur dizisinin sezon arasında hayatının en mutlu günlerini yaşamıştı. Memili, kızı Asya’yı kucağına almıştı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Didem Dayıcıoğlu ile evlenen Necip Memili, Temmuz ayında da baba oldu. Kızının dünyaya gelmesiyle birlikte sevincini sosyal medyadan paylaşan oyuncu, hayranlarının da merakla beklediği kızının fotoğraflarını bir süredir yayınlamaya başladı.

İlk günlerde yüzünü göstermemeye dikkat etse de şimdilerde hayranları, sevdikleriyle minik kızı Asya’nın fotoğraflarını paylaşıyor oyuncu. Asya ile birlikte içinde kelebeklerin uçtuğu anlaşılan oyuncu, her paylaşımında da mutluluğu gözlerinden, yüzünden okunacak kadar coşkuyla dolu.

Ne kadar da şirin... İşte Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin minik kızı Asya... 8

Geçtiğimiz hafta kızını kucağına alıp poz veren oyuncuya meslektaşları Uraz Kaygılaroğlu, İlayda Alişan, Nilperi Şahinkaya, Türkü Turan, Defne Samyeli, Erkan Avcı, Barış Falay, Melis Birkan gibi isimlerden kalp emojileri, Maşallah yorumları gelmişti.

Memili bu kez de eşi Didem Memili’nin küçük kızı Asya’yı kucağına aldığı bir fotoğrafını “Aşklarım” notuyla paylaştı. Minik Asya’nın uykuda olduğu sevimli anlarını görenler fotoğrafa beğeni yağdırıyor.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

,,, aşklarım ,,,???? @bigeonal ,,,asya???? ,,,

Ne kadar da şirin... İşte Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin minik kızı Asya... 9