Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek çok zor sakladı ama şimdi rahatladı! Güldür Güldür’ün Naime’sinden mutlu itiraf…

Ecem Erkek çok zor sakladı ama şimdi rahatladı! Güldür Güldür’ün Naime’sinden mutlu itiraf…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür programında Naime karakterini oynayan Ecem Erkek, çok önemli bir projenin başrolüne geldiğini uzun zamandır içinde saklıyordu. Yazılan haberlere, kimi kulis bilgilerine karşın oyuncu sessiz kalmayı tercih ederken, ne kadar zorlandığını da ilk kez itiraf etti. Kendisini 2018 yılında Güldür Güldür’de keşfeden izleyici, bu başarılı oyuncunun yeni projesini de heyecanla bekliyor.

Genç ve başarılı oyuncu Ecem Erkek, Güldür Güldür’ün sezon arası verdiği şu dönemde yeni ve sürpriz bir projenin çekimlerine başladı. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve yayınlandığı yıllarda büyük ilgi gören “Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?” isimli oyunun film versiyonunda oynuyor. Demet Akbağ’ın Gülseren rolüyle hala akıllarda kalan eser, Ekim ayında sinemalarda gösterime girecek.

Ecem Erkek, uzun zamandır projeye hazırlanıyor ancak kurallar gereği bunu açık etme şansı yoktu. Fakat yaptığı kimi sosyal medya paylaşımlarıyla bir karakterin tarzını ortaya koyan çekimlerde bulunduğu görülüyordu. Kulis bilgilerine göre, ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ filminde oynayacağı da öğrenilmişti. Ancak kendisi hiç bir açıklama yapamamıştı.

Ecem Erkek çok zor sakladı ama şimdi rahatladı! Güldür Güldür'ün Naime'sinden mutlu itiraf... 9

Bir kaç gün önce çekimler başladı ve Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmle ilgili bilgiler daha netleşti. Ecem Erkek, sonunda bu filmde oynadığını dün akşam (19 Ağustos) çektiği bir video ile instagram sayfasından paylaştı. Kelebek filtrelerini kullanan oyuncu, takipçilerine şöyle seslendi:

Ecem Erkek çok zor sakladı ama şimdi rahatladı! Güldür Güldür'ün Naime'sinden mutlu itiraf... 10

“Aynen de böyle hissediyorum. (kelebekleri göstererek) Kafamda, gözümde, midemde kelebekler. Çok mutluyum. Siz de aldınız haberi, onun için de çok mutluyum. Söylememek için can çekiştim. Çünkü benim için böyle güzel ve büyük bir haberi içimde tutmak çok zordu. Siz de sayıca çok kalabalıksınız ve yanımdasınız, bunu bilmek çok güzel. Biz başladık çekmeye. Tansiyonum çıktı 14’e 9 oldu şimdi iyiyim. Size de haber vereyim, video çekmek istedim. Sevginizi ve güveninizi çok güzel hissettiriyorsunuz bana. Çok teşekkür ederim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.”

Ecem Erkek çok zor sakladı ama şimdi rahatladı! Güldür Güldür'ün Naime'sinden mutlu itiraf... 11

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde ayrıca Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan da rol alıyor. Oyuncu seçiminde Demet Akbağ da katkısı olduğu konuşulmuştu. Filmin 17 Ekim’de sinemalarda olması bekleniyor. Ecem Erkek’in ise Demet Akbağ’ın oynadığı Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor…