Ana sayfa Dizi Haberleri Toprak Can Adıgüzel’in yeni atv dizisindeki partneri tartışma yarattı!

Toprak Can Adıgüzel’in yeni atv dizisindeki partneri tartışma yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Toprak Can Adıgüzel ismi ile dizi hayranları Alev Alev isimli dizide tanıştı. 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi gördü. Dizilere hızlı bir giriş yapan ve Alev Alev’deki Ali karakteri ile de büyük beğeni toplayan genç oyuncu, ardından önemli projelere ismini yazdırdı.

Geçen yaz aylarında başlayan ve atv’de çok iyi bir çıkış yapan Kalp Yarası dizisinde Yaman karakteri ile izlediğimiz oyuncu kısa sürede kariyer çıkışı sağladı ve hayran kitlesi oluşturarak da sosyal medyada konuşulan isimler arasına katıldı… Oyunculuk performansı ile de yapımcıların dikkatini çeken Toprak Can Adıgüzel, 32 bölüm süren Kalp Yarası’nın ardından birçok yeni teklif aldı.

Oyuncu, bu teklifler arasında yine atv’de yayınlanacak romantik komedi dizisi Sevmek Zamanı’nı tercih etti. İlhan Şen ile Deniz Işın ikilisinin öne çıktığı dizide, Toprak Can Adıgüzel de Feryat karakteri ile başrole adını yazdırarak, kariyerindeki ilk başrol tecrübesini yaşayacak.

Genç oyuncunun partneri belli olmamıştı ve bazı isimler gündemdeydi. Ancak herkesi şaşırtan bir tercih yapıldı ve Leyla karakteri için Serenay Aktaş ile anlaşma sağlandı. İlginç olan durum ise iki oyuncunun da Kalp Yarası dizisinde bir süre birlikte rol almasıydı.

Toprak Can Adıgüzel'in yeni atv dizisindeki partneri tartışma yarattı! 8

atv’de final yaparak hayranlarını çok üzen Kalp Yarası dizisinin iki yeni oyuncusunun atv’nin büyük önem verdiği yeni dizisinde başrol çifti olması da dikkat çekici bir gelişme oldu…

Serenay Aktaş ile Toprak Can Adıgüzel ikilisinin buluşmasına sosyal medyadan ise itiraz var. Bazı dizi hayranları uyumsuz bir ikili olacağını ve Seranay Aktaş’ın iyi bir seçim olmadığı düşüncesini sosyal medyadan paylaşıyor.

Serenay Aktaş 1993 doğumlu ve 29 yaşında ama görünüş olarak daha olgun gösteriyor. Toprak Can Adıgüzel ise 1992 doğumlu ve 30 yaşında ama daha genç bir görüntü çiziyor.

Bu duruma dikkat çeken dizi hayranları Feryat ile Leyla karakterlerinin ilk görünüşte uyumsuz olacağını savunuyor. Ancak farklı düşünenler de var ve dizi hayranları arasında bu ikilinin uyumlu olabileceğini belirtenler ile tersini düşünenler arasında sosyal medyada bir tartışma da başlamış oldu.

Toprak Can Adıgüzel'in yeni atv dizisindeki partneri tartışma yarattı! 9