Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin oğullarına kavuşmasına çok az kaldı!

Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin oğullarına kavuşmasına çok az kaldı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturan oyuncu Hande Soral’ın anne almasına çok az zaman kaldı.

Hande Soral instagram hesabından sık sık, gün be gün büyüyen karnını takipçileriyle paylaşarak hayranlarını süreçten haberdar ediyor.

Oyuncunun son paylaşımı doğuma çok az bir süre kaldığını gösteriyor. İyice büyüyen karnının fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Hande Soral; ‘Ne kadar var? Az kaldı!’ notunu düştü.

Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin oğullarına kavuşmasına çok az kaldı! 7

Hayranlarına çocuk beklediğinin müjdesini sosyal medyadan veren oyuncu hamilelik süreciyle ilgili de sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Erkek çocuk beklediklerini açıklayan Hande Soral,  İsmail Demirci ile birlikte sosyal medyadan yaptığı paylaşımla oğullarına ‘Ali’ adını vereceklerini duyurmuştu.

Hamileliği süresince yeme içmesine de büyük özen gösteren Hande Soral, diyetisyen gözetiminde yediklerine ve içtiklerine dikkat ediyor.

Ünlü oyuncu zaman zaman diyetisyeninin ve doktorunun tavsiyelerine uyamadığını belirten esprili paylaşımlarda da bulunuyor.

Çiftin bebekleri 8 aylık oldu. Hayranları da en az İsmail Demirci ve Hande Soral çifti kadar çok yakında dünyaya gelecek bebeği heyecanla bekliyor. Oyuncunun son paylaşımına, ‘Çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.