Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi için final endişesi yersiz!

Tövbeler Olsun dizisi için final endişesi yersiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yolculuğuna Pazar akşamları devam etmekte olan Tövbeler Olsun dizisinde ilk 4 bölüm geride kaldı. İzleyici kitlesini artırmaya çabalayan dizide komedi ve dram iç içe yaşanıyor…

Güven Kıraç ve Erkan Can ile İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Tövbeler Olsun, beklentilerin altında kalsa da TRT1’de olmanın ayrıcalığını yaşıyor.

Dizinin 5. yeni bölümü 6 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Aynı gün atv ekranında Maria ile Mustafa dizisinin de ilk bölümünün yayınlanacağını hatırlatalım. Yani kış sezonu diziler arası rekabet başlıyor…

Tövbeler Olsun dizisini beğenenler çok sevdi ve sıkı sıkıya diziye tutundu. Farklı mesajlar veren dizinin erken final yapmasından korkan bir izleyici grubu da bulunuyor. Tabii de kamu yayıncısı olan TRT1, projelerin arkasında durabilecek güce sahip olduğu için bu korkular şimdilik yersiz.

Videodan Tövbeler Olsun dizisinin 6 Eylül Pazar günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 5. bölümünden ilk görüntüleri bulabilirsiniz.