Ana sayfa Dizi Arşivi Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Tövbeler Olsun, yapımcılığını Milimsanat’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu, senaryosunu ise Hasan Kaçan’ın kaleme aldığı TRT 1’de yayınlanmaya başlayan aile ve durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisidir.

Usta isimlerin başrolünde yer aldığı dizi absürt komedi tarzındaki bir yapım olarak dikkat çekti. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun güçlü performansı ile yer aldığı dizi çok iyi reytingler almasa da birçok izleyiciye keyifli anlar yaşatan bir yapım olmayı başardı.

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: Milimsanat
Türü: Aile- Durum Komedisi
Yayın Tarihi: 9 Ağustos 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 140 dakika
Müzik: Mazhar Alanson
Başrol: Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Çiçek Dilligil.
Oyuncular: Merve Erdoğan, Mert Carim, Naz Çağla Irmak, Seda Türkmen Ünal Silver, Sercan Badur, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Duru Baykal, Hasan Kaçan, Gaye Turgut Evin.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/tovbelerolsun_
Instagram: https://www.instagram.com/tovbelerolsun/
Facebook: https://www.facebook.com/tovbelerolsun/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYWwhdgFmZR0uWwaS-GURyg
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/tovbeler-olsun

TÜM HABERLER:

Tövbeler Olsun dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişiminin hikayesi çoğu zaman komik bir şekilde ekranlara taşınıyor. Dizi usta oyuncu kadrosuyla yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekse de beklenen reytingi alamadı. Düşük reyting oranlarına rağmen TRT1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizinin kendine has bir izleyici kitlesi oluştu. Absürt komedi tarzındaki dizinin ekranlarda benzeri ise henüz yok.

HİKAYESİ:

Başarılı ancak eli de bir o kadar sıkı olan mücevher imalatçısı Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, cimrilikten cömertliğe doğru şaşırtıcı değişimi başta ‘hatme çiçeğim’ diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı oldukça etkileyecektir.

Namzet Horanta’nın bu değişimi sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Güven Kıraç (Namzet Horanta)
İpek Tuzcuoğlu (Latife Horanta)
Erkan Can (Osman Necipli)
Çiçek Dilligil (Hülya Necipli)
Merve Erdoğan (Cemre Horanta)
Mert Carim (Sinan Horanta)
Naz Çağla Irmak (Aylin Necipli)
Seda Türkmen (Nazmiye Horanta)
Sercan Badur (Buğra Horanta)
Hasan Kaçan (Gayserili Enişte )
Batuhan Aydar (Anıl)
Gaye Turgut Evin (Eda Güneş)

MEKANLAR:

İki sevimli ailenin birbirleri arasındaki rekabetini anlatan Tövbeler Olsun’un çekimleri İstanbul Beykoz’daki film platosunda yapılıyor.

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

JENERİK:

Tövbeler Olsun dizisinin jenerik müziği olan ‘Hayat Köprüsü’ şarkısı ünlü müzisyen Mazhar Alanson’a ait. Yine Alanson tarafından seslendirilen şarkı daha ilk günden izleyiciden tam not aldı.

FRAGMANLAR:

Tövbeler Olsun dizisinden ilk fragman TRT 1’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonraki her bölüm öncesinde de fragmanlar tüm sosyal platformlarda yayınlandı.

İlk Tanıtım:

Tövbeler Olsun dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

DİZİ İLK BÖLÜMÜYLE KAYSERİLİLERİN TEPKİSİNİ ALDI…

Tövbeler Olsun Dizisi yayınlandığı ilk bölümünden sonra Kayserililerden tepki aldı. Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayserili Kuyumcu bir aileyi konu edinen diziye, iş hayatında dolandırıcı, pinti, sahtekar bir işadamının Kayserili olarak lanse edildiğini öne sürerek tepki gösterdi.

Tövbeler Olsun Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

TÜM BÖLÜMLER:

Tövbeler Olsun 1.sezonu 9 Ağustos 2020 Pazar günü başladı. Dizi her Pazar saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Tövbeler Olsun dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Tövbeler Olsun dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

Komedi dizisi Tövbeler Olsun’un setinden kamera arkası görüntüler de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Set ekibi ve oyuncular arasında bir aile ortamının yaşandığı dizinin kamera arkası görüntüleri de bir o kadar eğlenceli.