Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisi, Sen Anlat Karadeniz yoluna girdi ve işler fena karıştı!

Sefirin Kızı dizisi, Sen Anlat Karadeniz yoluna girdi ve işler fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonundan ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin ilk sezonu başarıyla geçmiş ve izleyiciler de merakla yeni bölümleri beklemeye başlamıştı. Elde stok olduğu için de dizi ekibi rahat ve yeniden çekimlerin de yakında başlaması bekleniyor.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Hikayenin çok farklı bir noktaya gideceği, aksiyonun ve çatışmanın da bol olacağı anlaşılıyor. Sancar ve Gediz artık Nare için bir savaşı başlatmış durumda. Yani sadıçlık dönemi bitti, hasımlık dönemi başladı.

Ancak dizinin yeni sezon fragmanına yönelik sert eleştiriler de var. Benzerini daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde gördüğümüz türden eleştiriler bunlar… Kadına şiddet konusunda fragmandan sonra yapılan eleştiriler dikkat çekiyor.

Bazı izleyicilerden çok ağır sözlerle diziye yönelik eleştiriler geldi. Bunlardan bazılarını aşağıdak bulabilirsiniz. Sancar karakterinin Nare’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını belirten izleyiciler, bu tür görüntülerin topluma kötü örnek olduğu konusunu öne çıkartıyor.

İyiliği temsil eden Gediz karakterinin geri planda tutulması ve Sancar karakterinin bir kahraman gibi gösterilmesi tehlikesinden de bahseden izleyiciler, dizinin bir aşk hikayesi değil, adaletsizlik ve saplantıyı gösteren bir hikaye olduğu uyarısını yapmakta.

Sefirin Kızı dizisi, Sen Anlat Karadeniz yoluna girdi ve işler fena karıştı! 8

Sefirin Kızı hayranlarının Nare karakterinin durumuna da isyan ettiklerini yorumlarda görebilirsiniz. “Okumuş kadınsın git çalış, kızına bak” diye gönderme yapan izleyiciler, senaryoya yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Sefirin Kızı dizisi, Sen Anlat Karadeniz yoluna girdi ve işler fena karıştı! 9