Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 14 Haziran Cuma 521. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı! Mesut vuruldu

Arka Sokaklar 14 Haziran Cuma 521. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı! Mesut vuruldu

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 13 sezondur devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinden ilk görüntüler yayınlandı. Dizi 14 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 521. bölümle birlikte 13. sezonunu noktalayacak. Arka Sokaklar önümüzdeki Eylül ayında 14. sezonuyla birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finalinde neler yaşanacak? İlk fragman yayınlandı. Mesut vuruluyor, ekip için yine zor zamanlar başlıyor! Videodan 521. bölüm ilk fragmanını izleyebilirsiniz.

Volkan, ekip olarak girilen bir çatışmanın ortasında vurulur. Volkan’ın durumu tüm ekip için yıkım olur. Başta Rıza Baba olmak üzere herkes şok olmuştur.

Diğer taraftan Tekin ev ahalisine Amerika’ya gideceğini söyler. Hüsnü hem sevinir hem de çok şaşırır. Aylin ise Hakan’a bir mektup bırakarak evi terk eder. Tüm yaşanılanların ona ağır geldiğini söyler.

Bir kovalamaca sırasında Mesut da vurulur. Selin ve diğerleri hemen yardıma koşsa da Mesut’a ne olacağı bir bilinmezdir.

Arka Sokaklar sezon finali bölümüyle Cuma saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)