Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 7. bölüm 2. fragmanı izle!

Tozkoparan 7. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Veya i.m.p. yapım Elif Hamamcı’nın, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği Tozkoparan’da çocukların çok seveceği ve örnek alacağı bir kahraman ortaya çıkmakta. Gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan, yediden yetmişe ilgi görmekte. Dizinin 7. bölümü 23 Aralık Pazar günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya hazırlanıyor.

Tozkoparan adlı çocuk dizi projesi; akciğer hastalığı olan ve İstanbul’da yaşayan Mete ismindeki küçük bir çocuğun, gittikçe kötüleşen hastalığının tedavisi için küçük bir kasabaya taşınmalarıyla başlayan macerayı konu almaktadır. Dizinin 7. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Peki geçtiğimiz Pazar günü ekrana gelen 6. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita bulur. Üzerindeki simgelerden yola çıkarak haritanın sırrını çözmeye çalışan Mavi Ay takımını gizemli bir yolculuk beklemektedir.

Sinan, Mete’den daha iyi ok attığını ispatlamak için Mete’ye meydan okur ve onu yarışmaya davet eder. Sinan’ın baskıları karşısında Mete, yarışmayı kazanamayacağı düşüncesine kapılır. Mete’nin en büyük destekçileri her zaman olduğu gibi ailesi ve

Mavi Ay takımı, ellerindeki gizemli haritanın sırrını çözebilecek mi? Sinan ve Mete’nin merakla beklenen yarışında kazanan taraf kim olacak?