Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan dizisinde büyük tuzak!

Tozkoparan dizisinde büyük tuzak!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocuklar ve onlarla birlikte ailelerin de severek izlediği Tozkoparan,  yepyeni maceraların yaşanacağı kırk dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor… Tozkoparan’ın 8 Mart Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Yayın üzerindeki son sırrı da çözen Tozkoparanlar, Kızılelma’ya ulaşabilmek için tekneyle yola çıkmışlardır. Mavi Ay, Salih Usta’nın rehberliğinde adaya ulaşır ve adada eski bir kalenin olduğunu görür. Kerem kaleye girmenin yollarını ararken, bir anda kendisini bir delikten düşerken bulur. Mavi Ay ve Salih Usta hemen Kerem’e yardım etmeye giderler.

Bu sırada Karayel ekibi, Özge’nin peşinden giderek kazı alanındaki gizli laboratuvara girmeyi başarır ve zaman makinesinin gerçek olduğunu kendi gözleriyle görür. Kazı alanında Kuzgunlar tarafından esir tutulan Profesör Fikri, çocukların sesini duyar ve onlardan yardım ister. Mavi Ay ve Salih Usta, kalenin içinde ilerleyerek gerçek taşın saklı olduğu odaya ulaşmaya çalışır ancak odaya giden yollar; zorlu bulmacalar, tehlikeli oyunlar ve tuzaklarla doludur.

Türlü zorlukları aşarak ilerlemeyi başaran Tozkoparanlar, Kerem’in bubi tuzağına basmasıyla bir anda köşeye sıkışır. Karayel, Fikri Hoca’nın kazı alanında esir tutulduğunu anlayabilecek mi? Profesör Fikri, çocuklara sesini duyurup Kuzgunların elinden kurtulabilecek mi? Mavi Ay, kalede karşılarına çıkan zorlu bulmacaları çözebilecek mi? Tozkoparanlar düştükleri bubi tuzağından kurtulmayı başarıp gerçek taşın saklı olduğu odaya ulaşabilecekler mi?

Tüm soruların cevapları ve daha fazlası 8 Mart Pazar saat günü 17.00’de TRT 1’de…