Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi için çok kritik varlık yokluk savaşı yeni başladı!

Tozluyaka dizisi için çok kritik varlık yokluk savaşı yeni başladı!

tarafından ker_def

Tozluyaka dizisi için çok kritik bir dönem başladı. Yargı ve Teşkilat dizilerinin yeni sezonlarının başlaması ile birlikte artık Pazar akşamları reyting rekabeti çok kızışacak. Fox TV ekranında yaz döneminde başlayan ve büyük de ilgi gören Tozluyaka dizisinin akıbeti de birkaç hafta içinde ortaya çıkacaktır.

Yargı ve Teşkilat dizileri, bazı değişiklikler ile yeni sezona çok etkili şekilde hazırlandı. Bu nedenle de izleyicilerin büyük beklentileri bulunuyor. Pazar akşamları iki güçlü dizinin dönüşü ile birlikte hem atv’de yayınlanan Gül Masalı hem de Fox TV’nin Tozluyaka dizilerinin reyting düşüşü yaşaması kimseyi şaşırtmayacaktır. Bu durum da dizilerin devamı yönünde büyük sıkıntı çıkartabilir.

Hem tecrübeli oyuncuların hem de gençlerin bir araya geldiği dizinin heyecan dolu hikayesinde yeni gelişmeler de yaşanacak. Dizinin 12. yeni bölümü 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Mavi’nin gelişi Cemre’nin daha çok hata yapmasına ve sinirlenmesin sebep olur. Cemre kendisine oyun oynayanın ve Mavi’yi aralarına çağıranın arkadaşları olduğunu düşündüğü için hepsine karşı bir savaş açar. Eski dostları yeni düşmanlarıdır artık.

Bu sırada Nesrin’in yeni oyunu ters teper. Artık yalanlar fazla sürmeyecektir. Berk’in ise hedefindeki kişi Ali’dir. Aralarındaki gerginlik bütün sırların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Bugüne kadar saklanan sır gün yüzüne çıkmak için sıradadır.