Ana sayfa Sosyal Medya Tuğçe Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en büyük sürprizi yapan oyuncu oldu!

Tuğçe Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en büyük sürprizi yapan oyuncu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ikinci bölümü ile öyle bir reyting sıçraması yaptı ki, kimse bu kadarını beklemiyordu. Bu nedenle de 19 Eylül pazartesi akşamı hem Alparslan hem de Yasak Elma dizilerinin başlaması sonrasında atv dizisinin yine aynı başarıyı elde edip edemeyeceği merakla bekleniyor.

Seray Kaya, Berk Oktay ve Esra Dermancıoğlu gibi önemli isimlerin başrolde yer aldığı dizinin oyuncularının performansı çok konuşuluyor. Sosyal medyayı da etkisi altına alan dizide Dila karakterini canlandıran Tuğçe Açıkgöz’e de izleyicilerden büyük ilgi var.

2015 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, şimdiye kadar farklı projelerde önemli deneyimler yaşadı. Yaz’In Öyküsü dizisindeki Ekim karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, ardından Leke ve Sol Yanım isimli dizilerde rol aldı.

Menajerimi Ara ve Börü 2039 isimli yapımlarda da rol alan Tuğçe Açıkgöz, en son geçen sezon Oğlum dizisindeki Sedef karakteri ile de ilgi görmüştü. Oyuncu, için yeniden dizilere dönüşü çok etkili oldu.

Tuğçe Açıkgöz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde en büyük sürprizi yapan oyuncu oldu! 7

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hikayesinde yaşadığı sorunlar ile ilgi gören Dila karakterinde Tuğçe Açıkgöz yeteneklerini sergiliyor. Dizinin hayranları da sosyal medya üzerinden oyuncuya destek olmaya devam ediyor.

Dila karakterindeki etkili performansı ile sadece ülkemizde değil yurt dışındaki dizi hayranlarının da dikkatini çeken oyuncuya, son dönemde ilgi artışını sosyal medya paylaşımlarında görebilirsiniz.

Dizi hayranları Dila karakterinin çok dikkat çekici olduğunu, ne yapacağının belli olmamasının da hikayeye renk kattığını düşünüyor. Her şeyi yapabilme potansiyeli taşıyan böyle bir karakterin duygularını izleyicilere yansıtmak da öyle kolay bir iş değil ve Tuğçe Açıkgöz, şimdiye kadar rolünün altından kalkabildiğini ispatladı.

Birçok izleyicinin ilgiyle izlediği oyuncu, Dila karakterinin çok fazla uçları olduğunu ve bu zamana kadar da böyle bir karakteri canlandırmadığını söyledi. Oyuncu, karakteri ve dizi hakkında şunları söyledi:

“Ben de bu zamana kadar oynamadığım ve oynarken şu an içimde oradan oraya savrulduğum bir karakter. Dizinin genel hikayesi çok etkileyici. Okudukça içine beni çeken bir senaryosu var.”