Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisi resmen tozu dumana katıyor bir mecrada!

Tozluyaka dizisi resmen tozu dumana katıyor bir mecrada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan yeni diziler yavaş yavaş izleyicinin gündemine oturmaya başladı. Pek çok dizinin ekrana geldiği sezonun ardından daha çok romantik komedi tarzı dizilerin yer aldığı kanallarda ayrıca gençlik dizisi furyası da başladı. Bu dizilerden birisi de Fox TV’nin Tozluyaka dizisi.

Son dönemde liselerde yaşanan kimi çatışmaların, gençler arasındaki sınıf farklılıklarını ortaya koyan kavgaların, gerginliklerin Tozluyaka dizisine konu olması, izleyici için de alternatif bir hikaye ortaya koyuyor. Romantik komedilerden sıkılan ve farklı dizi arayanların tercihleri, hikayeleriyle değişik konulara değinen diziler olmakta.

Tozluyaka da bu dizilerden birisi. Daha tanıtımları ile ilgi çekmeye başlayan dizi ilk bölümüyle de adeta fırtına estirdi! Pek çok eleştiri de alan Tozluyaka dizisi, aynı zamanda çok da beğenildi.

Tozluyaka dizisi resmen tozu dumana katıyor bir mecrada! 9

Bu hafta 2. bölümüyle ekrana gelen Tozluyaka dizisi, aynı zamanda Youtube’da da hatırı sayılır bir ilgi görüyor. Yeni bölümleri heyecanla beklenen ve merak uyandıran hikayesi ile yaz ekranının şimdiden konuşulanları arasına giren Tozluyaka, ilk ölümü ile Total kategorisinde 3. olmasıyla da yaz ekranına hızlı bir giriş yapmıştı.

Tozluyaka dizisi resmen tozu dumana katıyor bir mecrada! 10

Youtube’da ise ilk bölümüyle kendi çapında bir rekora imza attı! Dizi, Youtube kanalında yayınlanmasından kısa bir süre sonra 3,5 milyonluk bir izlemeye ulaştı. Bu rakamın giderek arttığı görülürken, diziye olan ilginin ekran dışında Youtube’da da yükselmesi dikkatleri çekiyor.

Tozluyaka dizisi resmen tozu dumana katıyor bir mecrada! 11

Başrollerinde deneyimli oyuncular Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar’ın yanı sıra dizinin genç oyuncu kadrosu da ayrı bir ilgi çekiyor. Kadroda Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak yer almakta.

Önümüzdeki günlerde bu genç oyuncuları sık sık konuşacağız. Hepsi birbirinden başarılı isimler Tozluyaka dizisiyle hayran sayılarını katlayarak arttırmaya başladılar.