Ana sayfa Sosyal Medya Kaçış dizisinden sonra Disney Plus’ın asıl çıkış projesi Can Yaman ile El Turco olabilir!

Kaçış dizisinden sonra Disney Plus’ın asıl çıkış projesi Can Yaman ile El Turco olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaçış dizisi ile birlikte Disney Plus güçlü bir açılış yaptı ama bu yeterli değil. Türkiye’yi bir dizi üretim merkezi olarak konumlandıran Disney Plus’ın yepyeni yapımlarla yakında abonelerine çok farklı seçenekler sunacağı biliniyor. Ancak kısa sürede çok fazla içerik üretmek ve bunların etkisi ile büyümek o kadar da kolay değil. İşte bu noktada da etkisi büyük olacak isimlerle yapılacak projeler büyük önem taşıyor.

Engin Akyürek’in 8 bölümlük Kaçış dizisinin dünya çapında yarattığı büyük etkinin bir benzerinin Demet Özdemir’in merakla beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisinde de yaşanması bekleniyor. Ardından ise Can Yaman imzalı El Turco isimli yeni dizinin detaylarının netleşmesi ile Disney Plus projelerine olan ilgi katlanarak artacaktır.

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman, Viola come il mare isimli dizi projesiyle de yakında hayranlarının karşısında olacak. Oyuncunun Disney Plus ile anlaşma yapan ünlü isimler arasında yer alması ve platformun ekran yüzlerinden birisi olması hayranlarını da büyük bir beklenti içine soktu.

Kaçış dizisinden sonra Disney Plus'ın asıl çıkış projesi Can Yaman ile El Turco olabilir! 7

El Turco isimli yeni Türk dizisinde başrolde yer alması beklenen oyuncunun partnerinin kim olacağı konusu da uzun süredir konuşuluyor. Hande Erçel ismi geçti ama bu konunun artık gündemde olmadığı düşünülüyor. Ay Yapım imzasını taşıyacak olan El Turco isimli dizinin ön hazırlıkları devam ederken, çekimlerin de Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Dizi İngilizce olarak çekilecek ve iki başarılı yönetmen Kerem Deren ile Uluç Bayraktar, projeyi sahiplendi. Geçtiğimiz günlerde Macaristan’a giden Can Yaman, burada büyük ilgi görmüştü. El Turco dizisinin de yine Macaristan’da çekilmesi bekleniyor. Dizinin hikayesi Osmanlı ordusunun kahramanlığı üzerine kurulu olacak ve Can Yaman’ın dünya çapında bu proje ile büyük bir çıkış sergilemesi de kimseyi şaşırtmayacaktır.

Yeniçeri askeri olarak izleyeceğimiz Can Yaman, rolü için bir süredir hazırlıklarını hızlandırdı. Oyuncu adına belki de kariyerindeki en önemli dönem yaşanıyor ve El Turco dizisinin tarihsel dokusu ile hem Türkiye’de hem de dünyanın bir çok ülkesinde milyonlarca izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.