Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT 1 dizisi Kara Tahta için bir yanda övgü diğer yanda final iddiası! Neler oluyor?

TRT 1 dizisi Kara Tahta için bir yanda övgü diğer yanda final iddiası! Neler oluyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kara Tahta dizisinde 10. bölüm geride kaldı. Çarşamba akşamları farklı bir alternatif olarak dikkat çeken dizinin başrolünde Miray Daner ile Furkan Andıç bulunuyor.

Geçtiğimiz gün Miray Daner dizi için finalden son anda vazgeçildiği haberlerini doğrulayan sözleri ile dikkat çekmişti. Dizinin devam ettiğini belirten oyuncunun finalin biraz ileri çekildiği ve yakında dizinin biteceği şeklinde anlaşılan sözleri de üzmüştü.

Gelen bilgiler Kara Tahta dizisinin 13. bölümde final yapma ihtimalinin bulunduğunu gösteriyor. Yani 3 bölüm daha kaldı ve bu iddialar doğru çıkarsa da dizinin 13 Temmuz Çarşamba günü son kez ekrana gelmesi gerekiyor.

Sosyal medyada ise izleyiciler Kara Tahta dizisiyle ilgili çok hoş yorumlar yapıyor. Diziler arasında hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile Kara Tahta’nın çok daha iyi yerleri hak ettiğini düşünen izleyiciler, final sözünü duymak bile istemiyor.

TRT 1 dizisi Kara Tahta için bir yanda övgü diğer yanda final iddiası! Neler oluyor? 7

Bir dizi izleyicisi, “Umarım final yapmaz. Çok güzel bir dizi. Oyunculuklar harika” diye yorum yaptı. Bir başka izleyici ise TRT’nin bu yapımın kıymetini bilmesi gerektiğini düşünüyor.

Oyuncu ve senaryo dışında müzik seçiminin de çok iyi olduğunu belirten izleyiciler, hikayenin gidişatından da memnun görünüyor.

Bir başka izleyici ise erken final kararından dönülmesinin ardından TRT1 yetkililerine şu sözlerle seslendi: “TRT izleyiciye değer verdiğini göstererek diziye sahip çıkmasının anlamı büyük. Bu özel kanalların asla yapmayacağı örnek bir davranış. TRT’ye gönülden teşekkürler.”

Birçok izleyici için Kara Tahta en azından yaz sonuna kadar devam etmeli. Ancak TRT yetkilileri nasıl bir karar alır ve 13.bölüm için ifade edilen final durumu gerçekleşir mi, izleyip göreceğiz.

Kara Tahta dizisinin 29 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 11. bölümün fragmanını videodan izleyebilirsiniz.