Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1, Elimi Bırakma dizisiyle ne kadar büyük bir akıllılık yaptı!

TRT 1, Elimi Bırakma dizisiyle ne kadar büyük bir akıllılık yaptı!

tarafından ker_def
TRT1’in Elimi Bırakma akıllılığı!
Televizyon Gazetesi Analiz

Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’i buluşturan Elimi Bırakma dizisi, Pazar akşamlarının artık bir numaralı programı konumunda…

Pazar günleri zaten izleyicileri ekrana çekmek o kadar kolay değildi.

Birçok televizyon izleyicisi de henüz yeni sezona adapte olup da ekran karşısına geçmiş değil.

Bu durumu reyting sonuçlarından anlayabiliyoruz.

Elimi Bırakma ise Pazar ekranında farkını sergiliyor. Başarılı hikayesi, başarılı oyuncu kadrosu ve müthiş bir uyumla devam eden dizinin 16 Eylül Pazar akşamı ekrana gelen 8. bölümü yine başarılı bir sonuca imza attı.

Hem tüm kişiler hem de AB grubunda birincilik elde eden dizinin reytingleri, iknici sıradaki yapımın bir hayli üzerindeydi.

TRT1 diziyi Pazar gününe koyarak çok büyük bir akıllılık yaptığını da sergilemiş oldu. Zira, bu dizi hafta içi bir gün olsaydı belki de arada kaybolup gidebilirdi. Pazar günü ise izlenebilecek çok az yapımdan birisi konumunda.

Elimi Bırakma 16 Eylül’deki son bölümüyle tüm kişilerde 5.48 reyting ve 15.51 izlenme payına ulaştı. İkinci sırada Kanal D’de yayınlanan Cehnem isimli yabancı film vardı ve 3,69 reyting ile 10.43 izlenme payı elde edebildi. Show TV’nin dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik ise ancak 11. sırada kendisine yer bulabildi.

16 EYLÜL – TÜM KİŞİLER

TRT 1, Elimi Bırakma dizisiyle ne kadar büyük bir akıllılık yaptı! 8

16 EYLÜL – AB

Elimi Bırakma dizisinin AB grubundaki görünümü de müthiş… 5.97 reyting ve 16.24 izlenme payına ulaşan dizi, ikinci sıradaki Masterchef Türkiye yarışmasına da bir hayli fark attı. 3.88 reyting ve 11.17’lik izlenme payı ile Mastercef Türkiye’nin ikinci olduğu AB grubunda Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ise 3.22 reyting ve 8.57 izlenme payı ile ancak 5. sırada yer alabildi.

TRT 1, Elimi Bırakma dizisiyle ne kadar büyük bir akıllılık yaptı! 9