Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisi 1403. bölümünün tamamını HD izleyin!

Beni Affet dizisi 1403. bölümünün tamamını HD izleyin!

tarafından ker_def

2011 yılında Show TV ekranlarında başlayan, 2012’den itibaren de Star TV ekranlarında gündüz kuşağında izleyici ile buluşmaya devam eden Beni Affet dizisi, yeni sezon bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin 1403. bölümü Star Tv’de 17 Eylül 2018 Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. Dizinin 1403. bölümünün tamamı da Youtube’daki dizinin sayfasında yayınlandı.

Videodan 1403. bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Peki 1403. bölümde neler yaşandı? Detaylar aşağıda:

Feride, bir yandan kaçırılan bebeğinin acısını yaşarken, diğer yandan kızı Güneş’ten haber alamamanın hüznüyle boğuşur. Tüm çabalarına rağmen, bebeklerini bulamayan Yaman ve Feride, sonunda güzel bir haber alırlar. Kader, kendisini kaçıranların kim olduğunu anlamaya çalışır. Yaşanan bir gelişme, Kader’in içinde bulunduğu durumdan kurtulması için bir ona fırsat sağlar.

Ateş’in ölümüyle derinden sarsılan Sevgi ve Şahin, bir türlü ulaşamadıkları Kader’i ve yıllar önce ayrı kaldıkları kızlarını bulmaya kararlıdır. İkili, buldukları ilk ipucuyla hızla harekete geçerler. Güzeller güzeli Müjgan, bir taraftan çalışıp, diğer taraftan üniversiteye girmeye hazırlanan çalışkan bir genç kızdır. Ailesine olan desteğini eksik etmemeye çalışırken maruz kaldığı davranışlar onu üzer. Sevgi ile olan bağlantısı ise merak konusudur.

Cüneyt ve Feride karakterlerinin aşkları için verdiği mücadele ve uğradıkları haksızlıklara karşı neler yapabileceği anlatılmaktadır. Diğer baş rol oyuncuları olarak bilinen Bahar ve Kemal de, aşkları uğruna herkesi karşılarına almaktadır. Dizide Kemal ve Cüneyt kardeştir. Feride, küçük yaşlarda ailesini kaybetmiş ve Cüneyt’in ailesi tarafından adeta öz kızları gibi büyütülmüştür. Baş rollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın yer aldığı Beni Affet konusu ve geniş oyuncu kadrosu kadar farklı senaryosu sayesinde reytinglerini yükseltmeyi de başarmıştır.