Ana sayfa TV Programları TRT1’de Bayramda Özel programında neler var?

TRT1’de Bayramda Özel programında neler var?

tarafından ker_def

TRT 1 Kurban Bayramı coşkusunu 5 saat boyunca canlı yayınlanacak olan “Bayram Özel” program ile ekranlara taşıyor. Bayramın birinci günü, 31 Temmuz Cuma 14.00-19.00 saatleri arasında ekrana gelecek olan programın yayın merkezi İstanbul olacak. TRT İstanbul stüdyolarında Şoray Uzun’un sunumu ile ekrana gelecek programa yurt içinden Ankara, Trabzon, Diyarbakır, Denizli, Edirne; yurt dışından ise Londra, Bakü, Prizren gibi şehirler bağlantılarıyla eşlik edecek.

Bu bağlantılarda nişanlı kurbanı, bayramda fındık hasadı, bağ bozumunda bayram gibi konular işlenecek. Ayrıca Balkan orkestrası, Diyarbakır Eyvan Grubu gibi yöresel müziklere yer verilecek.

Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Orhan Hakalmaz ve Anadolu rock müziğinin güçlü sesi Kıraç özel yorumlarıyla programa renk katacak. Programa katılacak sohbet konuğu Osman Eğin ile bayramın milli ve dini anlamı üzerine sohbetler edilecek.

TRT’nin zengin arşivinden unutulmaz bayram programları, yıldız sanatçılardan sevilen şarkılar, ünlü güldürü ustalarının skeçleri ve daha fazlası yine programın akışı içinde yerini alacak.

İzleyiciler, canlı yayın sırasında WhatsApp’tan gönderecekleri bayram mesajları ile programa
katılım sağlayabilecekler. Bayram’da Türkiye TRT 1’de olacak.