Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi hayranlarını üzen Berk Oktay açıklaması!

Savaşçı dizisi hayranlarını üzen Berk Oktay açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisi, 4 sezonu geride bıraktı. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 5. sezonunun çekilmesi bekleniyor…

Ancak başrol oyuncusu Berk Oktay yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. Dizinin ilk iki sezonunda birlikte rol aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Berk Oktay, kameraların karşısında bunu kabul etti. İlişkiye yeni başladıklarını belirten çift, bir tatil planı yapmadıklarını işlerine odaklandıklarını anlattı.

Şampiyon dizisinin 34. bölümüyle birlikte 13 Ağustos tarihinde final yapacağı biliniyor. Yıldız Çağrı Atiksoy, Suna karakteri ile Şampiyon dizisinde yer alıyordu. Ancak Berk Oktay, Savaşçı dizisiyle ilgili hem şaşırtan hem de üzen bir açıklama yaptı.

Berk Oktay, “Şu anda daha çok işlere odaklıyız. Çağrı’nın da işi daha yeni bitiyor. Benim iş bakalım ne yapacağız, ne olacak göreceğiz. Savaşçı’nın 5. sezonu ne zaman başlayacak, ona göre bende bir plan program yapacağım” diye konuştu.

Limon Film tarafından hazırlanmakta olan Savaşçı dizisinin hala çekim planının belli olmadığı da bu açıklama ile ortaya çıktı. Fox TV, yeni sezon için birçok dizi hazırlığı içinde, kanalın bazı projelerinden vazgeçmesinden endişe eden Savaşçı hayranları, 5.sezonun bu durumda geç başlayacağı düşüncesinde…

Birçok dizi sete çıkmış ve çekimler başlamışken Savaşçı’dan henüz bir haber olmaması da şaşırtıcı ve üzücü…