Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de Şampiyon dizisi öyle bir final yaptı ki, tüyler diken diken oldu!

TRT1’de Şampiyon dizisi öyle bir final yaptı ki, tüyler diken diken oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı dizisi final yaptı, izleyicinin gözü yaşlı! TRT1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Şampiyon dizisi, araya giden pandemi sürecinin ardından ekibin yeniden sete çıkması ile ekrana dönmüştü.

Daha önce başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman’ın da açıkladığı gibi, dizi belirlenen planlama çerçevesinde 34. bölümüyle birlikte 13 Ağustos Perşembe akşamı son kez ekrana geldi. Şampiyon dizisinde Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimler de yer aldı.

Dizinin hayranlarının ise gözü yaşlı… Şampiyon’u çok seven izleyiciler, final olduğu için üzgün… Dizinin 2. sezonunun da ekrana gelmeyi hak ettiği düşüncesi hakim. Ancak, TRT1’in reytingleri düşük olmasına rağmen diziyi bu zamana kadar sürdürmesi bile büyük bir adımdı.

Özel kanallarda yayınlanmış olsaydı, Şampiyon dizisi kısa bir süre ekranda kalıp sonra yayından kaldırılır idi.

Dizinin finalinde çifte düğün yaşadı. Fırat, altınkemeri kazandı. Ama ringde öylece yığıldı. Fırat Bölükbaşı efsanesi mezarlıkta sona erdi. Erkan Avcı, yine müthiş bir performans sergiledi. İzleyiciler, “Son sahnede tüylerim diken diken oldu, hoşçakal şampiyon” diyerek sosyal medyada diziye veda ettiler. Final sahnesi birçok kişiyi etkiledi.

Şampiyon 34. bölümü videodan izleyebilirsiniz.

Zafer ve Selvi ile Kerem ve Nesli’nin düğünleri, ailelerinin yokluğunda buruk başlasa da birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarıyla bu küçük töreni kısa sürede keyifli bir hale getirirler.

Fırat’ın WBC dünya Şampiyonu James McVardy’le maça çıkmayı kabul etmesiyle Yaman ve Güneş‘e verdikleri sözü tutacak olmanın da gururuyla yüzler gülmeye başlar.

Düğünün hemen ertesinde Fırat şampiyonluk maçının hazırlıklarına başlar. Ama bir yandan da Necdet Suphi Özer maçından bu yana hayatını zora sokan sağlık problemiyle mücadele etmektedir.
Kerem, Türkiye Şampiyonası için gelen teklifi kabul etmiştir. Nesli’yle evliliklerinin daha ilk gününde o da Fırat gibi soluk almaksızın çalışmalara başlar.

Üstelik aynı evde yaşadığı hocası Zafer, ona bir an olsun nefes aldırmamaktadır. İkilinin yanı sıra James McVardy de işi sıkı tutmaktadır. Kamuoyunda son birkaç haftadır çıkan aleyhteki haberler canını bir hayli sıkmış, Fırat’a karşı adeta içten içe nefret besler hale gelmiş ve bu maça intikam maçı olarak bakmaya başlamıştır.

Fırat ringe çıktığında hayatı boyunca karşılaştığı en güçlü rakibe karşı değil, aynı zamanda ölümcül bir sağlık problemine ve rakibinin dizginlenemeyen öfkesine, hırsına, intikam ateşine karşı da mücadele verecektir. Ve bu defa bütün bunların üstesinden gelmek, Kafkas için bile fazladır.