Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, 2 yıl sonra Akıncı ile dizi riskine girdi!

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, 2 yıl sonra Akıncı ile dizi riskine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda atv ekranında yeni bir dizi izleyicilerle buluşacak. Hakan Kandal’ın senaryosunu yazdığı dizinin ismi Akıncı… Veli Çelik’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin başrollerini Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi paylaşıyor.

Her iki başrol oynucusu da uzun bir aradan sonra Akıncı ile ekrana dönüş yapıyor… Bu dizi ikisi için de çok önemli. Zira ekranda dizi tutturmak çok zor. Bir de aradan geçen uzun zamanın ardından iyi bir dönüş yapmak isteyen iki ünlü isim, dizi için yoğun bir çalışma içinde.

Şükrü Özyıldız, 1 ay öncesinden kendisini kampa aldı. Oyuncu her gün yürüşler yaptı. Formunu korumak için her şeye dikkat etti. Daha önce Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide birlikte rol alan Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız için yıllar sonra yeni bir deneyim olacak.

Fatih karakterinde izleyeceğimiz Şükrü Özyıldız, en son 2018 yılında Nefes Nefese isimli diziyle ekranda yer almıştı. Büşra Develi ise 2018 yılında kısa süreli olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol almıştı. Yani iki başrol oyuncusu için de 2 yılın ardından gelen bir dizi olması nedeniyle de Akıncı’nın önemi büyük.

Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler ve Didem İnselel gibi usta isimler Akıncı dizisi ile yeni sezonda atv’de olacak

Dizide yer alan diğer isimler isi şöyle: Sermet Yeşil, Serhan Onat, Deren Talu, Rıfat Ercü Turan, Savaş Alp Başar, Yılmaz Bayraktar ve Şerafettin Alakent.

Akıncı dizisinde çalışmalar 14 Ağustos Cuma itibari ile başlıyor.