Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’deki Benim Adım Melek’te bundan daha kötü ne olabilir!

TRT1’deki Benim Adım Melek’te bundan daha kötü ne olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisi, kendi kitlesini uzun süredir peşinden sürüklemeye devam ediyor. Reytinglere göre Çarşamba akşamlarının en çok izlenen 4. dizisi olan Benim Adım Melek’te Nehir Erdoğan ile Kutsi başrollerde yer alıyor.

Dizinin hayranları her hafta yoğun bir duygu sarmalı ile karşı karşıya… Umutsuzluk, hayal kırıklıkları, mutsuzluk üzerine kurulu bir hikayesi olmasına rağmen, zaman zaman aşk ve mutluluk, umut dağıtan sahneleriyle de dikkat çeken dizi ağır bir dram öyküsü… Dizinin hayranları da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda “Daha kötü ne olabilir ki” diye yazıyor ama her hafta da senaristler daha da kötü bir detay ile izleyicileri şaşırtabiliyor.

“Ömer, Defne’yi istemiyor. İmkansızı gerçekleştiren senaristimizi tebrik ediyoruz” diyerek hikayeye sitemli yaklaşan izleyiciler, hafızasını kaybeden Ömer’in yeniden geçmişini hatırlamasını bekliyor.

Ömer ve Defne aşkı dizideki en önemli umut kaynaklarından birisiydi. İzleyiciler de bu Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı bu iki karakterin aşkına tutunmuştu. Ancak dizinin gidişatı aşkı değil de umutsuzluğu öne çıkartamaya devam edecek gibi bir izlenim veriyor.

Benim Adım Melek’in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer, kendisini kurtaran Gülşat dışında yanında birisini istemiyor. Ömer – Gülşat aşkı diye bir şey olursa, izleyiciler de daha şimdiden buna karşı bir duruş sergiliyor.

TRT1'deki Benim Adım Melek'te bundan daha kötü ne olabilir! 7

“Ömer’i o kıza aşık ederseniz tamamen saçmalarsınız” diye yorum yazan dizi hayranları, senaristlere böyle bir gelişmeyi yüreklerinin kaldırmayacağını belirten yorumlarla mesaj yolluyor. Sosyal medyada, “Ömer ile Defne’yi rahat bırak senarist” diye serzenişte bulunanlar da var.

Bu konuyu fazla abartılı bulan ve Ömer’in hafızasını kaybetmesi durumunun uzatılmamasını isteyen Benim Adım Melek hayranları için, 23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak 45. bölüm büyük bir heyecan dalgası getiriyor.

Defne’nin Gülşat korkusu, Alpay’ın değiştiğini söylemesi, Kenan’ın hayal kırıklığı, Melek ve Halil’in aşkının filizlenmeye devam etmesi yeni bölümün diğer detayları olacak. İşte Benim Adım Melek 45. bölüm fragmanı: