Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun ortak şanssızlığı!

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun ortak şanssızlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2017 yılında yayınlanan Kötü Çocuk isimli film projesinde tanışan ve sette başlayan yakınlaşmalarını aşka dönüştüren Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çifti, uzun süredir örnek bir aşk tablosu çiziyor.

Sadece özel hayatlarında değil, iş yaşamlarında da son yıllarda öne çıkan performanslar sergileyen ikili, kariyerlerinin de en iyi dönemini yaşamakta… Sosyal medyada zaman zaman birlikte pozlarını yayınlayan ikili, mutluluklarını da takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu ikilisi, bu sezon dizi projelerinde ise bazı şanssızlıklar yaşadı. 2019 yılında Kardeş Çocukları dizisinde yer alan Saraçoğlu, projenin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşamıştı. Aynı durumu bu yıl da Fox TV’nin Öğretmen isimli dizisinde yaşayan oyuncu, üst üste şanssızlıklar gördü…

Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisindeki çıkışı ile dikkatleri çekerken, televizyon dizilerinde ise genel bir şanssızlık havası veriyor. Karagül dizisindeki Baran karakteri ile 2013 yılından itibaren dikkatleri çeken oyuncu, ardından farklı yapımlarda yer aldı ama genelde projeleri kısa süreli oldu.Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı dizileri bu yapımlara örnek olarak gösterilebilir.

2020-2021 sezonunda ise Kanal D’nin iddialı dizisi Bir Annenin Günahı’na başlayan oyuncu, reytingleri düşük gelen yapım ile bir başka şanssızlık daha yaşamanın arifesinde bulunuyor…

Mert Yazıcıoğlu – Afra Saraçoğlu ikilisinin televizyon dizisi seçimi konusunda üst üste bu şanssızlıkları yaşamaları da dikkat çekici bir detay oldu.

Instagram hesabından sevgilisi ile pozunu yayınlayan Mert Yazıcıoğlu, yine hayranlarından büyük ilgi gördü. Takipçiler, çiftin bu haline “Siz ayrılırsanız aşka olan inancımız sarsılır” gibi yorumlar yaptı.

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ortak şanssızlığı! 7