Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’den Masumlar Apartmanı gibi psikolojinizi derinden etkileyecek yeni dizi!

TRT1’den Masumlar Apartmanı gibi psikolojinizi derinden etkileyecek yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film tarafından hazırlıkları devam eden yeni bir dizinin TRT1 ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yeni dizi, Atike Hınçlıer’in çok dikkat çeken romanı Yürek Çıkmazı’ndan uyarlanıyor. TRT1 ekranında yeni sezonda aynı Masumlar Apartmanı gibi psikolojik etkisi çok derin olacak yeni bir dizi geliyor.

Bir annenin çocukları için yaptığı fedakarlıkları anlatacak olan dizide ruhsal ve psikolojik açıdan izleyenleri zorlayacak birçok sahne olacak. TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisiyle izleyicileri derinden etkilemesi ve benzer dizilere yatırım yapma isteği dikkatleri çekiyor. Psikolojik etkisi güçlü olacak yeni dizinin isminin Cennet’in Çocukları olması bekleniyor.

Yaşama sebebi sadece çocukları olan bir kadının hayata yönelik olarak isyanını bu dizide bulacaksınız. Dizinin başrol kadın oyuncusu da hikayenin başarılı olması noktasında çok önemli bir seçim olacak gibi gözüküyor. Başrolde kimin yer alacağı merak edilirken, Atike Hınçlıer’in kitabını okuyanlar ne kadar etkili bir hikaye olduğunu da biliyor.

TRT1'den Masumlar Apartmanı gibi psikolojinizi derinden etkileyecek yeni dizi! 7

Yardıma ihtiyacı olan bir kadın… Zorluklarla dolu bir yaşam… Bir annenin çocukları için hayatta kalma mücadelesini Cennet’in Çocukları dizisinde bulacaksınız.

Daha çocuk bile olamadan yetişkinliğe adım atan bir kadının kendisini işçi bir çocuk gibi hissetmesinin hikayesini anlatan Yürek Çıkmazı romanı, psikolojisi derin bir hikayeye sahip.

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adamın hazin öyküsünü de yine bu dizide bulacaksınız. Tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi ile yine çok etkili bir dizi geliyor.

Gold Film imzasını taşıyan yeni TRT1 dizisi için ön hazırlıklar sürüyor.