Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun kariyerinde bir karakter var ki, oyuncu için unutulmaz bir noktada bulunuyor!

Uraz Kaygılaroğlu’nun kariyerinde bir karakter var ki, oyuncu için unutulmaz bir noktada bulunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Avcı isimli Disney Plus dizisinin çekimlerine devam ediyor. Pınar Deniz ile birlikte çok etkili bir kadın katilin hikayesinde başrolde yer alan oyuncu, daha önce de Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri isimli dijital diziyle bir hayli konuşulmuştu.

Üç Kuruş dizisindeki performansı ile de göz dolduran Uraz Kaygılaorğlu, Onedio’nun programına katılarak hayranlarının sosyal medyadan yolladığı soruları yanıtladı. Örümcek Adam yani Spiderman’ın kendisinin kahramanı olduğunu belirten oyuncu, “İkimize de güvenebilirsiniz” diyerek de gülümsetti.

Oynadığı karakterlerden de bahseden Uraz Kaygılaroğlu, 2015 ile 2017 yılları arasında yer aldığı Baba Candır isimli dizideki Haluk Güney, karakterini canlandırmaktan çok memnun kaldığını ifade etti:

“Haluk Güney’i oynamaktan çok keyif almıştım. Baba Candır dizisinde. Kendisi benim kariyerimdeki komediye dair gösterebileceğim yelpazenin nerede olduğunu belirleyen bir işti. Benim için çok özgüven pompalayan bir süreçti. Oradaki başarı, oradaki karakterin gelişimi, özgürlüğü… Çizgi film karakteri gibi bir adamdı Haluk Güney. Çok hoşuma gitmişti onu oynamak. Favori karakterlerimden bir tanesi odur.”

Uraz Kaygılaroğlu'nun kariyerinde bir karakter var ki, oyuncu için unutulmaz bir noktada bulunuyor! 7

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini oynamaktan da büyük keyif aldığını ifade eden oyuncu, modern çağda bir erkeğin nasıl olması gerektiğini bu karakter ile ifade ettiğini düşünüyor.

Uraz Kaygılaroğlu, “Bir erkeğin nasıl olması gerektiğine güzel bir örnekti toplum açısından. Güzel de giyiniyordu, kıyafetlerini de beğeniyordum” dedi.

Ünlü oyuncu Üç Kuruş dizisindeki Kartal karakterinden de çok mutlu olduğunu ayrıca Erşan Kuneri dizisinde yer aldığı için de çok memnun olduğunu sözlerine ekledi.