Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek ile parlayan Mustafa Mert Koç kariyerinde yepyeni bir adım attı!

Benim Adım Melek ile parlayan Mustafa Mert Koç kariyerinde yepyeni bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2 sezon süren ve büyük de ilgi çeken dram dizisi Benim Adım Melek’te en çok dikkat çeken genç oyunculardan birisi de Mustafa Mert Koç oldu. 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Yeter isimli dizi ile setlere adım atan Mustafa Mert Koç, Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Onur karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şahin Tepesi dizisinin ardından Benim Adım Melek’te Ömer karakteri ile izlediğimiz genç oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu ve geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Mustafa Mert Koç ile Rabia Soytürk bu yapımda partnerlik yapmış ve çok iyi uyum sağlamaları nedeniyle de dizi hayranlarının beğendiği çiftlerden birisi olmuşlardı.

Mustafa Mert Koç, 2 sezon önce final yapan Benim Adım Melek’ten bu yana farklı bir projede yer almıyor. Kariyerinde oyunculuk adımları atmak yerine, şarkıcılık için adımlar atmayı tercih eden Mustafa Mert Koç, albüm çıkarttı.

Benim Adım Melek ile parlayan Mustafa Mert Koç kariyerinde yepyeni bir adım attı! 7

Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşayan genç oyuncu, yeni kariyer adımının heyecanını yaşıyor. İki başarılı oyuncunun aşkı da daha güçlü şekilde devam ediyor.

Mustafa Mert Koç, albümü için şu ifadeleri kullandı: “Onu kutlamak için yemek yedik, inşallah çıktı. Bundan sonrası insanların dinlemesine kaldı. Çok keyifli bir klip çektik. Nisan ayında çekmiştik, sıkıntılarımız vardı ama çözdük.”

Melisa Aslı Pamuk’un şarkılardan birisinin klibinde yer alma ihtimali de var. Mustafa Mert Koç, sevgilisinin klibinde yer almasını çok arzu ettiğini söyledi.

Oyuncu ayrıca sevgilisi için yazdığı sözlerin şarkısının da kış aylarında hayranlarla buluşacağını ifade etti.