Ana sayfa Dizi Haberleri İşte size dejavu! Kaderleri birbirine benzeyen Ceyda Ateş ve Ebrar Demirbilek aynı projede buluştu!

İşte size dejavu! Kaderleri birbirine benzeyen Ceyda Ateş ve Ebrar Demirbilek aynı projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ceyda Ateş, kameralarla küçük yaşlarda tanışan isimlerden birisi oldu. Ünlü oyuncu, henüz 7 yaşındayken Çiçek Taksi isimli unutulmaz dizide Aslı karakterini canlandırmıştı. Ardından da hem diziler hem de sinema filmleri olmak üzere birbiri ardına projelerde yer alan Ceyda Ateş, çocukluk günlerini setlerde geçirdi.

Şimdilerde 33 yaşında olan ve bir çocuğu bulunan Ceyda Ateş, yeniden setlere dönüş yapıyor. Dizilerde uzun yıllar süren maceralarının ardından en son 2019-2020 sezonunda Çocuk dizisinde rol alan oyuncu, ardından hamile kalmış ve kızı Talia’yı dünyaya getirmesinden sonraki süreçte de herhangi bir projede yer almamıştı.

Eşinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işi nedeniyle bu ülkede kalan Ceyda Ateş, projeler olduğunda ise Türkiye’ye dönüş yapıyor. Oyuncu, yine bir sinema filmi için yeniden İstanbul’a geldi. Ceyda Ateş, Son Dilek isimli sinema filminde rol alacak ve başroldü Seda Akman ile birlikte Ebrar Alya Demirbilek de bulunacak.

İşte size dejavu! Kaderleri birbirine benzeyen Ceyda Ateş ve Ebrar Demirbilek aynı projede buluştu! 8

Çocukluk döneminden itibaren kameralar karşısında yer alan ve setlerde büyüyen Ceyda Ateş, son yıllarda kendisine benzer bir kaderin içinde olan Ebrar Demirbilek ile bu projede buluştu.

Haziran ayının sonunda başlayacak olan çekimlerden önce ekip pozu ortaya çıktı. Ceyda Ateş, bir dönem çocuk oyuncu olarak yer aldığı setlerde büyüdü ve bugün yetişkin bir insan.

Ceyda Ateş’in rol arkadaşı olan Ebrar Demirbilek ise 2013 yılında dünyaya geldi ve henüz 1 yaşını bile doldurmamış iken kameralar karşısındaydı. Yalan Dünya dizisindeki Defne karakteri ile çok sevilen Ebrar yıllar içinde kameralar önünde büyüdü. Hercai dizisindeki Gül karakteri ile akıllardan çıkmayan ve en son Aziz dizisinde rol alan çocuk oyuncu, şimdi de Ceyda Ateş’in partneri oldu.

İşte size dejavu! Kaderleri birbirine benzeyen Ceyda Ateş ve Ebrar Demirbilek aynı projede buluştu! 9

Babasız büyüyen bir çocuğun yaşadıklarının anlatılacağı Son Dilek isimli sinema filminde bir 1990’lı yılların çocuk oyuncusu Ceyda Ateş ile son dönemin yeni çocuk oyuncusu Ebrar Alya Demirbilek yeni sinema filminde yan yana gelecek. Bu proje aynı zamanda kaderleri birbirine benzeyen iki oyuncunun geçmişten bugüne yolculuğu gibi olacak.

Hikayede Ceyda Ateş’in canlandıracağı Deniz karakterinin kızı Cemre olarak da Ebrar Demirbilek’i izleyeceksiniz. Bu buluşma da geçmişten bugüne çocuk oyuncuların gücünün sergilenmesi bakımından etkili bir buluşma olacak.