Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’a ilk dizi tamam, peki Demet Özdemir bir büyük hata mı yaptı?

Disney Plus’a ilk dizi tamam, peki Demet Özdemir bir büyük hata mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Disney Plus platformu ile yaptığı yüksek bütçeli anlaşmanın özel şartları olduğunu duyuyoruz. Oyuncu bu platform dışında başka bir projede yer alamayacak. Bir istisna ise Aşk Taktikleri filmi için geldi. Daha önceden proje başladığı için Disney Plus yetkilileri Demet Özdemir’in devam filmi olan Aşk Taktikleri 2’de rol almasına izin verdi.

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filminin ikincisi için de hazırlıklar devam ediyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmle ilgili planların yakında duyurulması bekleniyor.

Demet Özdemir’in Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde yer aldığı Disney Plus’taki ilk projesi olan Dünyayla Benim Aramda dizisi de heyecanla bekleniyor. Gelen bilgilere göre dizinin Eylül ayında yayınlanma ihtimali var. Disney Plus, Netflix gibi dizilerin tüm bölümlerini yayınlamak yerine haftada bir yeni bölümü paylaşabilir.

Engin Akyürek’in Kaçış dizisi platformun ilk yerli projesiydi ve bölümler haftalık olarak veriliyor. Dünyayla Benim Aramda dizisi de platformun ikinci yerli dizisi ve yine aynı yöntemin izlenmesi bekleniyor.

Disney Plus'a ilk dizi tamam, peki Demet Özdemir bir büyük hata mı yaptı? 8

Demet Özdemir hayranları ise bundan sonra oyuncunun nasıl bir kariyer süreci yaşayacağını merak ediyor. Disney Plus ile yapılan özel anlaşmaya göre oyuncu sadece bu platformlarda yer alacak projelerde bulunabilecek. Yani televizyon ekranında oyuncuyu bir süre izleyemeyebilirsiniz.

Ayrıca Disney Plus’ta her sezon Demet Özdemir’in de yer alacağı 2-3 proje mi yapılacak? Oyuncunun hayranları kariyerinde ilerleme konusunda oyuncunun nasıl bir plan dahilinde yol alacağını çok merak ediyor.

Disney Plus’un yüksek ücretlerle ünlü Türk oyuncuları kendisine bağlaması güçlü bir strateji ama bunun yansımaları da var. Mesela Demet Özdemir’in kariyerinde çok önemli bir sıçrama yapabileceği bir televizyon projesi gelmeyecek. Disney Plus dışındaki bir mecrada yayınlanacak bir işte oyuncuyu göremeyeceğimiz için gelen tekliflerinde sınırlı olması kariyeri yolculuğunda bir sıkıntı yaratabilir.

Disney Plus'a ilk dizi tamam, peki Demet Özdemir bir büyük hata mı yaptı? 9

Henüz oyuncunun nasıl bir plan dahilinde hareket edeceği bilinmiyor ama Disney Plus ile sınırlandırılması birçok teklifin yapılmayacağı anlamına da geliyor.

Oyuncunun tek bir platforma kendisine bağlaması bir tercih ama kariyer yolculuğunda kendisine pahalıya da patlayabilir. Bunu zaman gösterecek. Birçok hayranı da Demet Özdemir’in kariyer yolculuğunu yakından izliyor ve Disney Plus ile yapılan özel anlaşmanın bir hata olmamasını diliyor.